Gå til innhold

Hans Erik Bye

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  300
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Innlegg skrevet av Hans Erik Bye

 1. 29 minutter siden skrev Jan Olav Hansen:

  Men så det at det ikke var mikrofon på det settet? Er det noe man savner om man skal spille på vatsim feks?

  i dag bruker jeg bare ett trådløst headset med mikrofon. 

  Reverb G2 har mikrofon. Jeg bruker det på VATSIM, fungerer utmerket det :)

 2. Den 19.10.2021 klokken 23.05 skrev Hans Erik Bye:

  Alt gikk greit her. Måtte gå på "få oppdateringer" i Microsoft store først. Så tømte jeg community, og stoppet Navigraph. Deretter startet sim og oppdatering gikk ganske raskt synes jeg. Fløy en tur før jeg shuttet ned og lasta inn communiy og startet på nytt. Alt fungerer nå helt ok. MEN min track IR er blitt helt håpløs.. blaffrer hele tiden og er ikke lenger brukenes. Noen som opplever det samme med Track IR? (Den virket perfekt i går) Har ikke testet VR enda.

  Edit:  Min trackIR virker nå perfekt. Alt jeg måtte gjøre var å bestille en ny ProClip.. Etter jeg gjorde det fant jeg en oppdatering i TrackIr som var tilgjengelig.. og da virker det. Så om noen trenger en track clip pro.. så får jeg en til salgs om noen uker når den kommer 😉 😜argh...

  • Like 1
 3. Alt gikk greit her. Måtte gå på "få oppdateringer" i Microsoft store først. Så tømte jeg community, og stoppet Navigraph. Deretter startet sim og oppdatering gikk ganske raskt synes jeg. Fløy en tur før jeg shuttet ned og lasta inn communiy og startet på nytt. Alt fungerer nå helt ok. MEN min track IR er blitt helt håpløs.. blaffrer hele tiden og er ikke lenger brukenes. Noen som opplever det samme med Track IR? (Den virket perfekt i går) Har ikke testet VR enda.

 4. Så lenge den blir topp utviklet og mest mulig realistisk og videreutviklet, betaler jeg gjerne litt ekstra for det. Det blir mange år og timer med morro og videre læring!  Uansett blir prisen sannsynligvis under det det koster for en eneste flytime irl med en C-172SP🤣

  • Like 5
 5. Artig ! Jeg har LN-VYC i loggboka! De hadde mange tomahawker opp igjennom årene. LN-PAQ ,LN-NFY, LN-NFU og LN-NRK i tillegg til LN-VYC. Jeg har fløyet alle sammen. Gamle minner 🤣✈️ Lurer på om en av dem ble satt på sokkel og omgjort til en værhane ? 😂

  • Like 1
 6. 40 minutter siden skrev Dag Baardsen:

  Har store problemer med å styre opp mot vinden i vann. Har senket water rudder, men merker ingen forskjell med og uten. Er det noen som har fått dette til og har noen tips?

  Gjelder uansett hvilket fly. Får kun styrt 20-30 grader på hver side av vinden med vinden rett bak og kommer i grunnen aldri opp mot vinden, selv med veldig lite vind.

  Bug/kjent sak eller er det meg?

  Water rudder har ingen effekt enda. Vann simuleringen er helt på bærtur. Feks når man starter motor og den går på tomgang ligger flyet stille i vannet. Noe som er helt feil. Straks du starter et sjøfly er du i bevegelse forover! Ja, det er riktig at det er litt vanskelig å svinge «ut av vinden» i virkeligheten, men med rett rorbruk og throttlebruk skal det gå greit. Så ASOBO har en stor jobb igjen å gjøre med vanndynamikken. Som tidligere sjøflyger har jeg valgt å vente med å fly sjø i simmen til de fikser dette. Det blir bare frustrerende 😅

  • Like 4
 7. 8 timer siden skrev Robert Hulthin:

  Ny versjon av fra Working Title LEGACY G1000 v0.4.0 (THIS IS NOT THE NXi) - https://www.workingtitle.aero/packages/g1000/2021/05/25/g1000-release-v0.4.0.html

   

  En kan ikke ha begge inne samtidig !

  La inn denne igjen, da jeg synes den er bedre en NXi versjonen. Men muligheten til å stille om til hPa er borte.. Er det bare meg, eller flere som opplever det samme ?

 8. 7 timer siden skrev Hans Erik Bye:

  Der er sikkert synderen ja ! Tusen takk for bra tips! Tester i kveld 😀✈️

  Jepp du hadde så rett! Co pilot var skrudd seg selv på etter SU5. Den ble skrudd av permanent hos meg. (Trengte bare gjøre det en gang) Fantastisk deilig å kunne bestemme selv igjen 😉 

 9. Fløy akkurat en tur fra ENGM til ENBR med Cessna Citation Longitude med G-3000 workingtitle mod. Setter transponder kode til 2000 (IFR default) Men etter litt flyging er denne koden endret av seg selv. Setter den tilbake, og det samme skjer på nytt. Er det default ATC som gjør dette? Har egentlig skrudd av alt som heter ATC siden det er fullstendig urealistisk uansett. Har ikke opplevd dette før. Jeg fløy takk og lov ikke på VATSIM denne turen, noe som ville vært håpløst. Er det noen andre som opplever dette?

 10. Hos meg flyter det greit nå, men får ikke mere en ca 40 fps på ultra selv med 3090 kort. Men har vel å gjøre med at jeg kjører 4K på 75" skjerm kanskje ?  I Vr får jeg nesten 40 fps med forholdsvis høye settings. 
  Alt i alt ganske fornøyd. Hender jeg også får CTD når jeg trykker "flyr" knappen. Men dette sier jo de at de skal fikse på neste update 😀

 11. 15 timer siden skrev Jan Reidar Storelvmo:

  Nå har jeg aldri flydd xcub i virkeligheten, men samtlige fly jeg har flydd med constant speed propell så øker MP ganske mye når du reduserer RPM. Derfor må man ALLTID redusere MP FØR man reduserer RPM. Fra Seneca så mener jeg å huske at jeg måtte dra MP ganske mye ned når jeg skulle sette climb power da 25/25 var tommelfingerregelen. MP skulle ikke overstige 25 med RPM på 2500. På cruise var det 23/23, altså 23" på 2300 rpm. 

  Jeg fløy en Piper Lance PA32-300 R endel fra ENFB i gamle dager, og det var det samme der. Reduserte MP først og deretter RPM Der var også tommelfinger regelen 25/25 og 24/24  best økonomi 23/23 . 

  • Like 1
 12. 1 time siden skrev Geir Teigo:

  Det gikk helt fint. Testet også cortana med diktering til tekst, og det funket fint det også. Jeg bruker kun voice, men det hender det går litt tekstmeldinger på si til atc eller andre piloter, så greit å få konstatert at det også lar seg gjøre selv uten aktiv håndkontroller.
  TRenger en modelmatch, men de som ligger på .to er beskrevet som ikke bekreftet i SU5.

  En annen stor ting er at jeg aldri har flydd VFR på VATSIM før og må studere litt fraselogi.

  Supert at det virker bra for deg også! Takk for rapport! For meg er det omvendt…mest vant til å fly VFR 😁✈️
  Flyter forresten veldig greit i VR nå. Kunne vært litt bedre farger og lys, men viktigst for meg at det flyter godt. Regner med mye vil bli bedre etterhvert. Ser ut til at Zendesk og div andre inputs vil påvirke Asobo til endel fix, forhåpentligvis i nær fremtid.  
  Sees bak neste Cumulus 😎

 13. 1 time siden skrev Arild_Pedersen:

  Jeg hoppet i det og forandret på UserCfg. Teksturene er nå tilbake til slik det var før update 5 og ser igjen bra ut!

  Anbefales for de som irriterer seg over neonlys-gress og annet:) Ser også ut som at skyene er tilbake til det normale..

  Sikkert dumt spørsmål, men hva om asobo kommer med ny fix? Må da config justeres/endres tilbake? Vet ikke om mine kunnskaper er gode nok til å begynne å rote med config’ n frem og tilbake… 😬

 14. 5 minutter siden skrev Mads:

  Jeg har opplevd at enkelte av rullebanene blir så lyse at runway markings går i ett med rullebanen. Spesielt ved landing challenges, noe som gjør det meget vanskelig å treffe blink 😆 (Nei, det er ikke en unnskyldning🤣)

  Hos meg er også bakken på flyplasser blitt blendene lyse..☀️

  • Like 1
 15. Jeg har merket endringer etter updaten mht c-172. Synes det er vanskelig å finjustere leaning. Kort vei mellom full rich, og cut off. Og ja enig mht EGT. Oppstart er fortsatt feil prosedyre. C-172 uten forgasser skal primes med full rich og fuelpump og startes med leaner ute. Dette fungerer ikke. Men jeg ser nå en bitte liten indikasjon i fuel flow ved priming, noe som er riktig og ikke vistes før updaten. G-1000 skal jo ha en leaning page, men denne er ikke simulert i working title sin versjon enda så vidt jeg kan se.  

  • Like 1
 16. Ja, skyer ble dårligere hos meg også. Musepeker låser seg av og til, men "løsner" igjen etter noen sekunder. Det var nok X boks de tenkte mest på ved su5. Håper på flere hot "fix" før neste update. 
  Jeg ser at de settingene jeg kom frem til i går likner mye må den linken, men rører ikke config jeg heller.

  • Like 1
 17. Virker som jeg kan dra til enda mere på settings og få tilfredsstillende fps. Men merker jeg har mye arbeid igjen med å balansere den. Fått et par CTD etter å ha trykket «fly» knappen. Men har troen på at det vil bli noen hakk bedre enn før updaten. 

  • Like 2
×
×
 • Opprett ny...