Gå til innhold

Espen Skovli

Members
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Espen Skovli

  • Bursdag 04. aug. 1989

Espen Skovli's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Selger mitt yoke og trottle, grunnet lite bruk den siste tiden. Er i topp stand og selges billig!! Legger med en link her: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=43508056&searchQuery=flysimulator
  2. Hei! Har akkurat skaffet meg rex, installert det og trykket på "just fly" - hurtiginnstillingen. Alt ser ut til å funke fint, men lurte på om noen av dere erfarne simere har noen tips til oppsettet på rex, vet det ligger 1000 muligheter for å stille det inn. Er det noen innstillinger det er lurt å gjøre om på etc.
  3. Igjen, takk for godt svar! Som en nybegynner som sikkert stiller altfor generelle og dumme spørsmål, så takker jeg for svar! Skal bruke disse sidene
  4. jeg har lastet ned nsx men finner ikke landclass-filene... Hvor ligger de, og hva heter de?
  5. For det første: Takk for at du svarer på en såpass generell henvendelse! De listene du sendte en link til er kjempegod å se på, når man tenker på å skaffe nytt scenery/fly, og de skal jeg bruke! For å være mer spesifikk ser jeg etter kule addons for default 747-400, som gjør paneler/texture/lyd enda bedre enn de er på spillet. Når det gjelder gratis fly man kan legge til, er jeg litt skeptisk, da de ofte ikke funker med diverse saitekprodukter.... Men er helt enig i at hvis folk er mindre generelle så kan andre tipse! Jeg tenkte i grunn på tips til addons som folk er veldig fornøyde med, ikke bare tips til addons, men altså addons som virkelig funker godt Uansett, takk for hjelpen!
  6. Til dere som er erfarne sim-ere: Jeg har drevet med fsx med diverse paneler/yoke etc et halvt års tid og syns det er skikkelig artig! MEN: jeg har lastet ned noe freeware (nsx, noen flyplasser etc). Mange av disse er helt supre, noen av dem er litt dårlige. Derfor lurer jeg på om noen av dere har noen gode erfaringer med free-ware som dere kan anbefalle? På blant annet flightsim.com finnes det helt sinnsyke mengder med filer man kan laste ned, så man trenger et trent øye for å vite hva som er verdt å skaffe seg. Noen av dere som har noe å anbefale?
×
×
  • Opprett ny...