Gå til innhold

Øivind Skau

Members
  • Innholdsteller

    87
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Øivind Skau

  1. Hvis man skulle begynne å stille inn PTA selv, er nok risikoen stor for mange pussige effekter.

    Jeg foretrekker presets. Bak de beste ligger mye arbeid der hensikten er å få P3D til å fremstå som så nært som mulig virkeligheten, med kontrast, fargetoner og annet.

    Der har man sittet med fotografier av himmel og skyer osv og kalibrert PTA for å få det til å stemme overens.  Default P3D kan bli litt blass. Etter mitt syn da.

     

    Selv bruker jeg presettet til Thorsten og Patrick:

    https://www.sass-projects.info/thopat/

     

    Nå er det dessverre slik at PTA ikke lenger er freeware, så da kan jeg bare anbefale å kikke litt på de beste presettene på YouTube og se om de er verdt PTA-prisen på 15 euro.

     

     

  2. Andrew, jeg vet ikke om noen har sagt det før, men jeg vil gjerne takke for at Airports of Norway fremdeles er gratis selv om du antagelig bruker MYE penger på sponsingen av United.

     

    Manchester-United-Aon-sponsor.jpg

  3. Tja...mye bra i bregner og bark her, men utover det er det foreløpig lite her vi ikke kan ordne i FSX/P3D+addons...jeg venter fremdeles på en ny flysim som demonstrerer hva som burde ha skjedd av fremskritt på ti år. Har de da ikke oppnådd tilnærmet fotorealisme i bilsimulatorer nå da? Hvorfor så ikke i flysim? Jeg synes vi snart burde være der at man må granske nøye for å skille sim fra RL.

×
×
  • Opprett ny...