Jump to content

Øivind Skau

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Øivind Skau

 • Birthday 10/17/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. På nest øverste screenshot står det Health points=1 ...hva er det for noe?
 2. Man skal også kunne blokkere en enkelt update, med Microsofts "Show or hide updates tool": http://www.thewindowsclub.com/block-unwanted-windows-updates-in-windows-10 Da slipper du å velge vekk alle updates, kun den ene.
 3. Noen sier grufullt, andre sier beste Windows ever.
 4. Andrew, jeg vet ikke om noen har sagt det før, men jeg vil gjerne takke for at Airports of Norway fremdeles er gratis selv om du antagelig bruker MYE penger på sponsingen av United.
 5. http://www.avsim.com/forums/topic/497461-why-the-need-for-an-active-internet-connection/
 6. Som språkopptatt synes jeg det er snodig med overskriften "Verdens lengste flyrute åpnet" - mao, før dette hadde vi ingen verdens lengste? ;D Verdens lengste flyrute åpnet i 1914 over Tampabukten i Florida. Det var også verdens første. Siden den gang har ulike ruter byttet på å være lengst. Flisespikking og trivia altså. https://en.wikipedia.org/wiki/St._Petersburg%E2%80%93Tampa_Airboat_Line
 7. For en fyr! "Hoover spent 16 months as a POW, spending much of the time in solitary confinement as punishment for two dozen escape attempts. Finally, he succeeded just before the end of the war by stealing a German fighter." http://blogs.mprnews.org/newscut/2016/10/bob-hoover-one-of-nations-greatest-pilots-dead-at-94/
 8. Tja...mye bra i bregner og bark her, men utover det er det foreløpig lite her vi ikke kan ordne i FSX/P3D+addons...jeg venter fremdeles på en ny flysim som demonstrerer hva som burde ha skjedd av fremskritt på ti år. Har de da ikke oppnådd tilnærmet fotorealisme i bilsimulatorer nå da? Hvorfor så ikke i flysim? Jeg synes vi snart burde være der at man må granske nøye for å skille sim fra RL.
 9. Bare minner om http://www.seatguru.com/ - sikkert noe de fleste av dere allerede kjenner til. Madammen og jeg har fløyet 747 og da valgt en av de bakerste vindusradene - kun to seter i bredden og litt ekstra rom til bager etc og ben.
 10. På aerosoft.com har de simulasjon for ting du ikke kan forestille deg. Buss, skip, riving, resirkulering, jordbruksmaskiner, bergogdalbane, t-bane...taxi er mer usikkert.
×
×
 • Create New...