Jump to content

Øivind Skau

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Øivind Skau

 • Birthday 10/17/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. På nest øverste screenshot står det Health points=1 ...hva er det for noe?
 2. Hvis man skulle begynne å stille inn PTA selv, er nok risikoen stor for mange pussige effekter. Jeg foretrekker presets. Bak de beste ligger mye arbeid der hensikten er å få P3D til å fremstå som så nært som mulig virkeligheten, med kontrast, fargetoner og annet. Der har man sittet med fotografier av himmel og skyer osv og kalibrert PTA for å få det til å stemme overens. Default P3D kan bli litt blass. Etter mitt syn da. Selv bruker jeg presettet til Thorsten og Patrick: https://www.sass-projects.info/thopat/ Nå er det dessverre slik at PTA ikke lenger er freeware, så da kan jeg bare anbefale å kikke litt på de beste presettene på YouTube og se om de er verdt PTA-prisen på 15 euro.
 3. Har du valgt å ikke bruke PTA?
 4. Man skal også kunne blokkere en enkelt update, med Microsofts "Show or hide updates tool": http://www.thewindowsclub.com/block-unwanted-windows-updates-in-windows-10 Da slipper du å velge vekk alle updates, kun den ene.
 5. Noen sier grufullt, andre sier beste Windows ever.
 6. Vancouver Plus het pakken, og nyeste versjon var 3. Det viser seg dessverre at mannen bak addonen har gått bort og familien har trukket produktet fra salg. Her er en kul video som viser bypakken, flyplasspakken og ORBX-tingene. Hvorvidt PNW er en fullgod erstatning for Vancouver Plus, det vet jeg ikke.
 7. Veldig gøy å se. Har vært 2 ggr i Vancouver og sett disse flyene lette og lande. Et par ting: Er det ikke ett av disse scenariene (enten byen eller flyplassen) som er legendarisk tungt for framerate? Og hva med å lage hele turen som en YouTube-video?
 8. Andrew, jeg vet ikke om noen har sagt det før, men jeg vil gjerne takke for at Airports of Norway fremdeles er gratis selv om du antagelig bruker MYE penger på sponsingen av United.
 9. http://www.avsim.com/forums/topic/497461-why-the-need-for-an-active-internet-connection/
 10. Som språkopptatt synes jeg det er snodig med overskriften "Verdens lengste flyrute åpnet" - mao, før dette hadde vi ingen verdens lengste? ;D Verdens lengste flyrute åpnet i 1914 over Tampabukten i Florida. Det var også verdens første. Siden den gang har ulike ruter byttet på å være lengst. Flisespikking og trivia altså. https://en.wikipedia.org/wiki/St._Petersburg%E2%80%93Tampa_Airboat_Line
 11. Alle kan ta screenshots, men bare noen få gjør det på denne måten. Veldig flott.
 12. For en fyr! "Hoover spent 16 months as a POW, spending much of the time in solitary confinement as punishment for two dozen escape attempts. Finally, he succeeded just before the end of the war by stealing a German fighter." http://blogs.mprnews.org/newscut/2016/10/bob-hoover-one-of-nations-greatest-pilots-dead-at-94/
 13. FET video. Diger jet skimtes under landing mellom eneboligene - suverent.
 14. imgur.com: The iomage you are requesting does not exist or is no longer available. x50...
×
×
 • Create New...