Gå til innhold

Arne Austenå

Members
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Arne Austenå

  • Bursdag 03. juni 1992

Arne Austenå's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fin video det Men når jeg gjør slik som han så får jeg connection timed out eller noe i den duren ? Testet også squawkbox, der fant jeg tre fly med merkelig ivory (blå/hvit som det sto VIP på) pg de lagget som gale. Andre gangen jeg testet via squawkbox så fant jeg ingen.
  2. Skal teste ut sqawbox ja Og har ikke tenkt til å starte med FLG-eventene nei Tenkte å øve en del frem til den tid. Den 737 pakken koster en del penger, men får vel investere i den om den er en del bedre en vanlig 737 Hvor mye trafikk pleier det å være på VATSIM sånn til vanlig ? Er det ofte at det ikke er ATC rundt på de store flyplassene ? Hva gjør man når det ikke er en ATC i nærheten ? Kommer sikkert med masse dumme spørsmål, men har virkelig lyst å lære mer om dette her, virker så fett Holder på å utdanne meg til avioniker og er skikkelig interessert i fly, men til nå har jeg ikke vist om at det fantes noe slikt som VATSIM, kun de serverne inne mulitplayer menyen inne på FSX og det er noe traus greier
  3. Skal se på det Hvordan finner jeg ut om jeg er tilkoblet ? Hvordan finner jeg ut hvem som er menneskestyrt og hvem som er AI styrt ? Snakker vi med ATC via teamspeak eller andre måter ?
  4. Er den 737 versjonen som fulgte med jeg har. Så det er bare å finne en server inne på FSInn > SET > Network > VATSIM ?
  5. Hva nå ? Ser at jeg skal fly med KLM, må jeg da laste ned 737 skin til KLM ? Hvordan skal jeg gjøre det ? hvilken server skal jeg koble meg på ? Og er det bare å stille opp på korrekt gate litt før jeg skal ta av ?
  6. Nytt problem: http://bildr.no/view/1127614 Har registrert meg og fått bekreftelse på det. Tar det litt tid før det funker ? For meg ser det ut som FSInn tror det er feil ID ?
  7. Takk for svar. Fikk slik feilmelding når jeg startet FSINN UI fra startmeny så valgte addon i FSX > Inn controll panel > Chat.
  8. Kommer ikke inn på SET inne på controll panel på FSInn. Tips ? SCREENSHOT: http://bildr.no/view/1127582
×
×
  • Opprett ny...