Gå til innhold

Jens Christiansen

Members
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Jens Christiansen

  1. Fine bilder! Men hvordan får du så fine liveryer og modeller på de andre flyene? Når jeg flyr Vatsim er halvparten av de med sånn VIP livery eller dukker opp som et spørsmålstegn?
  2. Husker det var litt vanskelig med den fmc'en i starten jeg og. Men bare å prøve seg frem. Blir enda morsomere når du får helt dreisen på det. Viktig å ha oppdatert navigasjons data!
  3. Haddedette problemet også. Jeg kjørte SB rett og slett utenfor simulatoren. Har ikke hatt noen problemer med PMDG på dette.
  4. Har planer om å komme men får se hvor mye tid som går med på å øve på gymprøven....
  5. Da var jeg ferdig for kvelden. Veldig artig. Håper dette er noe vi kan fortsette med. Hvordan var trafikken?
  6. Ahhh... Var på vei men simmen klarte å henge seg for første gang med 737NGX, så bruker heller tiden på å oppdatare til SP1. Søren også, hadde gleda meg til denne turen i hele dag...
  7. Heisann, trenger litt hjelp med denne Den siste tiden har Squakbox disconnectet seg svært ofte. Før var det kanskje snakk om en gang per tredje time. Men nå disconecter den seg opptil tre ganger i timen. Fra Oslo til Trondheim disconected den seg tre ganger! Det er utrolig irriterene da jeg kjører SB utenfor FSX slik at et lite uoppmerksomt sekkund kan jeg bli disconectet uten at jeg merker det. Grunnen til at jeg gjør dette er fordi jeg får bedre FPS da jeg sitter på en relativt veik maskin. Uansett tror jeg ikke problemet ligger her da disconectingen virker helt uavhengig i mengden trafikk rundt. Ha gjort litt resarch og sett at en del har løst dette vet å disable "high frequency position updates" jeg merker ingen forskjell på dette. Kjører Windows 64 bit. FSX. Inter Core i5 2.4 gigahertz og 4 GB ram. Uansett viser speedtest.net en download speed på ca.7 mb og upload på 0.5 mb. Uansett er pingen ekstremt høy. 435 ms. Som regel 737NGX Håper virkelig noen kan hjelpe meg med dette da det begynner å gå meg på nervene...
  8. Tipper jeg kommer en tur. Er seff flott med flere ATC. Er det ikke mulig i gjøre slik at mentor er apporch for på denne måten tiltrekke mer trafikk?
×
×
  • Opprett ny...