Gå til innhold

Hans Ove Heggen

Members
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Hans Ove Heggen

  • Bursdag 26. mars 1976

Hans Ove Heggen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nydlige bilder og filmer av Me - 109e. Måtte vært rått og fått fløyet noe sånt.. Fly historie rett og slett.. Takk for fine bilder og film..
  2. Takker så mye for svar.. Dette skal prøves ut ganske fort.. Så denne feil-meldingen her : "SQUAWKBOX WAS UNABLE TO INITIALIZE VOICE. eITHER ANOTHER CONFLICTING VOICE APPLICATION IS ALREADY RUNNING, OR THERE ARE INSUFFICIENT INPUT OR OUTPUT DEVICES. dO YOU WANT TO CONTINUE ANYWAY? som jeg får midt under innlogging av Squawkbox, kan rett og slett bare være innstillingene i controll panel - options på SB`en da kanskje... Skal prøve og se på det der.. Og som du sier , så må jeg stille inn radioen(vil vel si COM 1) på samme frekvens som den grønne oppi høyre hjørnet da.. fikk opp 2 faktisk.. men skjedde en låsing, så alt falt ut.. Men skal prøve igjen med godt mot og få sjekket options og innstillingene der, i Squawkbox nå først og fremst.. Så skriver jeg på her jeg, om det ikke løser seg.. Men satser på dette går seg til nå Takk så meget.. Mvh Hans O
  3. Hei.. Sorry jeg maser om alt. Men hadde virkelig trengt hjelp med dette. Jeg har nå fått fmc-fly ( 757 pakken fra Quality Wings http://qwsim.com/index.php/home ) , lest litt, og laget meg vor til vor ruter jeg har flydd offline osv.. Nå ville jeg gjøre et forsøk Online. Jeg la inn ruten på Vatsim sine sider(som jeg forstår ikke er noe vits) eller..?? Og logger vatsim seg til FSX via Squawkbox.? Jeg forstod det hvertfall slik når jeg leste om det.. Jeg la også inn ruten i FSX sin flight planner i free flight, og tilslutt i squawkbox... Så på 3 plasser la jeg inn ruten. Og tippet på fuel og fly-tider, for jeg aner ikke hvor mye fuel jeg bruker på en tur mellom ENGM -ENZV, og ikke hvor lang tid en sånn flight tar.. Alt jeg vet er at det tar ca 45 min fra ENAL til ENGM som er den ruten jeg har vært passasjer på.. Jeg starter opp, brukte en 757 cargo, og valgte å starte ved "little ramp" på ENGM Jeg logger inn fsx`en, står ved en strøm starter boks eller noe liggnede.. Uansett, så får jeg ikke voice opp på squawkboxen.. Valgte voice på flight planner.. Men fant ikke noe plass jeg kunne velge push to talk( når jeg tenker meg om, står vel det på samme plass som connect står. "klask i panna") I går stod jeg som sagt på ENGM, og trykket på addon på baren oppe, fikk squawkbox opp, la inn flight plan, connectet, og så identefier blinket, men jeg fikk også opp "Text Only" og det blir for mye og skrive.. Hele vitsen er og få snakket via mic`en osv.. Og høre på ATC, og andre for og lære litt også.. Så der var en ATC som jeg har sett navnet på her i forum mange ganger.. Men logget av i lett panikk, for jeg orket ikke all den skrivingen.. Jeg prøvde engang tidligere, og logge på squawkbox, før Fsx spillet, så den var pålogget.. Men fikk opp denne Beskjeden : Skjønner ikke hvorfor.. Jeg har mitt creative HS-950 USB gaming headset tilkoblet (brukt i andre online spill med god effekt).. Jeg trykket hjelp, og fikk : -Alle Driverene er oppdatert. -Jeg spiller andre online spill uten noe problem, så "my computer can output sound" Så vidt jeg vet. -Snakka med en kompis med greie på data, som sa at han nektet og tro det var for jeg ikke hadde "eget" lydkort, men har intrigrert lydkort i hovekortet.. Drt skulle ikke ha noe og si mente han.. For der er lydkort intrigrert med voice både ut og inn.. Og da skjønner jeg rett og slett ikke... Hvor ligger problemet? Kan det være for mine speakers(høytalere er tilkoblet, de er tilkoblet med jackplugg) så squawkbox tror det er 2 lydkilder?. Hmm det kan jeg skjekke lett selv.. Mulig jeg hadde Navigraph nDAC 3 på, om det kan ha noe og si?? Noen som vær så snill har tips, råd til meg.? Hva er galt..??? Fikk og en alarm i flyet på flaps. selv om de var inne.? hmm.. Og når og hvor bruker jeg FMC`en.?? Legger jeg inn data der når jeg står på airport?? Har vasFMC innstallert. Og er det ruten jeg legger inn på FMC`en.?? Må vel lese mer om den, men ville spør og, får og få gode svar til en grønn newbi-rookie
  4. Vil også takke for svarene... Jeg har lurt på mye av det samme her, så fikk gode svar selv også... Vil gjerne koble meg på Vatsim, og komme meg i luften selv.. Prøve litt med et mindre fly.. Har kjøpt FMC fly 757 og gikk for QualityWingsSimulations 757 : http://qwsim.com/index.php/home Håper jeg gjorde et godt kjøp Men er vel greit og starte påen litt mindre flytype, selv om den er uten FMC.. Siste.. Jeg har lastet ned vasFMC. Er det noe jeg må starte opp selv, eller starter den opp automatisk når jeg logger inn?? Hilsen enda grønnere newbi Kan jeg spør om en ting til... Kan jeg legge opp en egen VOR rute og følge den på vatsim.? Og kan ATC følge meg eller ha kontakt uansett??? Er waypoints og VOR punktene det samme kanskje ? Og skal jeg fylle ut flight planner på Vatsim siden, i FSX sin free fligth side, eller på squawkbox??
  5. Nå vet ikke jeg så mye om dette.. Men sett lignede tegn i andre sammenhenger, som vi ble kvitt, etter vi fant ut at det var en av disse numlock, sys rq, scroll lock osv knappene som var på.. Nå har du sikkert prøvet det da, og de andre boksavene blir jo normal.. så.. Hmm Da har jeg ingenting.. Sorry.. Var bare så likt noe jeg fikk engang.. Ligger vel en feil i squawkboxen..
×
×
  • Opprett ny...