Gå til innhold

Paul Ottar Tornes

Members
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Paul Ottar Tornes

  • Bursdag 17. mars 1983

Paul Ottar Tornes's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har bare flydd fly med s/turbing/turbin/ og heilt ærlig så virker fly med propell litt skremmande! Ikkje at eg veit kvifor, kjenner ikkje til korleis nokon av konstruksjonane fungerar... Rasjonalitet reiser fort ut vinduet..
  2. Oi! Her var det raskt svar ute å gikk! Einaste eg kjenner er ein fyr som har påmontert vinge og propell på ein liten gummibåt, utenom det så er det lite kjennskap til folk i flybransjen Har lest en del av Polaris sine innlegg på flyprat og der kjente eg meg veldig godt igjen i det ho skreiv... Eg trenger å lære meir om fly, det er heilt klart... Trur kanskje eit kurs er den enklaste veien å gå..
  3. Tusen takk! Sendte mail til widerøe no og spurte når neste kurs blir holdt.
  4. Hei! Eg er en 28åring som hadde min fysste flytur då eg var 25år. Det var ikkje fordi eg var redd for å fly, det hadde bare ikkje skjedd før då. Dette gikk greit, men etter kvart som eg har flydd så har eg begynt å få panikk ved sjølv den minste antydning til turbulens. No skal eg gifte meg og fruen vil til USA på reise, ei reise eg har gjort ein gong før og tanken på å reise så langt med fly igjen gjere at eg ikkje får sove skikkelig. Eg veit den frykta her er totalt irrasjonell og eg forstår ikkje kvifor eg får den. Eg har sagt ja til å reise til USA no, men eg trenger virkelig å få gjort noko med den skrekken her. Det er heilt jævlig. Hadde aldri trudd det skulle vere mulig å vere redd for noko slikt som dette. Er det nokon her inne som veit om eller som arrangerar kurs mot flyskrekk i Bergen? Eg treng hjelp. Paul
×
×
  • Opprett ny...