Gå til innhold

Geir Dyrdal

Members
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Geir Dyrdal

  1. Selger følgende Saitek, pent brukt... Yoke og Throttlequadrant Pedaler Multipanel Radiopanel Switchpanel Har også en god sim-PC med 2 kraftige skjermkort som kan kjøre full HD på 4 skjermer. PC'n er dedikert til sim, ikke brukt til noe annet. Inneholder Flight simulator X, og mange kjøpte scenery og modeller. Selges samlet 5000,- Ta kontakt på tlf 98221206 eller gadyrdal krøllalfa gmail dot com
  2. Slutter meg til anbefalingen av DX6i. Den er vel det eneste RC-utstyret jeg virkelig angrer for at jeg har solgt videre. Flott radio med mange funksjoner, og ikke minst ett meget lett forståelig menysystem. Man får også kjøpt ekstremt billige mottakere fra Hobbyking til Spektrum. Noen er faktisk originale eldre modeller, men de funker jo like godt nå som for 2 år siden... Og det til 35,- pr stk.
  3. Er nokså fersk på FSX, (det går mest i modellfly), men må si jeg liker både realismen med å slå på ting før start etc, samt ett fint scenery å se på når jeg cruiser i 3500 fot med Baron B5 Bare synd jeg må slite med en 2 år gammel laptop, så jeg kan ikke skru opp kvaliteten noe særlig.... Men artig læll!!! :grin:
×
×
  • Opprett ny...