Gå til innhold

Erlend Hamberg

Members
  • Innholdsteller

    56
  • Ble med

  • Siste besøk

Erlend Hamberg's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Når ble de norske F-16 flyene kjøpt inn?
  2. Prøvde bare på moro å lage 2 Flightsim.no logoer, ligger her hvis du vil se dem: http://home.sol.no/~lahamber/images/fsnologo.bmp"'>http://home.sol.no/~lahamber/images/fsnologo.bmp" TARGET=_blank>http://home.sol.no/~lahamber/images/fsnologo.bmp http://home.sol.no/~lahamber/images/fsnologo2.bmp"'>http://home.sol.no/~lahamber/images/fsnologo2.bmp" TARGET=_blank>http://home.sol.no/~lahamber/images/fsnologo2.bmp
  3. quote: Originally posted by Tor Harald Tessem: Hei, Jeg har bare bilde av hu Rusiske Tennis spilleren som er så poppulær. Jeg kommer ikke på navnet i farten men kommer sikkert på det ;-) Obs hu e ikje naken har masse klær på seg :-D Me too! (Hun har ikke foooor mye klær) Hun heter forresten Anna Kournikova. ------------------ Erlend H. Hamberg
  4. Jeg har nå fått bestilt Windows ME og har bestemt meg for å formatere hardisken før jeg installerer for å bli kvitt alt dritten som er innpå. Det eneste problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg skal gå frem... Kan noen gi meg en god forklaring på hvordan jeg gjør? Jeg har en hardisk på 13 gb som er partisjonert i 2 deler dette vil jeg heller ikke ha lenger siden det bare ble surr. Håper noen kan hjelpe [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]
  5. quote: Originally posted by Bjørn Olav Henjum: Du trenger ikke å kjøpe fullversjonen selv om du formaterer harddisken. I alle fall med tidligere oppgraderingsversjoner av Windows har det vært nok å sette inn CD'en med en eldre Windows-versjon under installeringen av den nye (Puh... det var setning, gitt...). Altså: Så lenge du eier en versjon av Windows så holder det å kjøpe oppgraderingsversjoner. Jeg lurer forresten på hva som er nytt med Win ME i forhold til W98 SE. Kan noen opplyse meg? Okei, da kjøper jeg oppgraderingen til 600,- Noen som vet hvor jeg kan kjøpe den? (på nettet)
  6. quote: Originally posted by Bjørn Olav Henjum: Jeg ser at de i alle fall selger Win ME hos Netshop ( http://www.netshop.no/ ), men de er dyre. Der har de heller ikke den spesielle oppgraderingen for Win 98 SE-eiere, kun den vanlige oppgraderingen. Bjørn Olav Ja, så det [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image] Veldig plagsomt at når jeg har bestemt meg for å kjøpe det, så finner jeg det ikke... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image]
  7. Ingen som vet om en nettbutikk der jeg kan kjøpe Windows Me oppgradering?:
  8. quote: Originally posted by Vidar Håland: Enig med sistnevnte. Det har ofte vist seg at folk som oppgraderer operativsystem ofte ender opp med problemer. Lurt å kjøre en formatering og kjøre en clean install. Kjører selv Windows ME, og synes det virker veldig bra... Da må jeg vel kjøpe den dyreste pakken (+ bruke et par dagerpå å ta kopier av alt)
  9. I morgen kommer (endelig) windows millenium ut og i den forbindelse har jeg noen spørsmål. 1. Hvilken versjon skal jeg kjøpe? (Pris?), jeg har Win 98 SE. 2. En kamerat av meg lastet ned engelsk win ME fra internett og opplevde at hele registeret ble slettet, dette skal vel ikke skje? (kan det ha noe med at han lastet det ned fra nettet [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]?)
  10. quote: Originally posted by Jonas Nordhaug: 8) Grunnvann og Kina [image] http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif [/image] : Er det ikke New Zealand?
  11. quote: Originally posted by Anders Presterud: Hallo? Spøk? Neida, han har rett! Når du rister et teppe kan også tuppen bryte lydmuren! Sant!
  12. quote: Originally posted by Geir Gundersen: Synes flyet ligner mer på en F-14. Kan ikke helt se at det er en F-18..... B] Det er jo helt klart en F-14!!!
  13. Da blir det masse Battle.net om nettene! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]
  14. Hvis jeg laster ned Libertysurf, kan jeg da velge å bare bruke det mellom 2400 og 0600?
×
×
  • Opprett ny...