Gå til innhold

Rune Kristiansen

Members
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Rune Kristiansen

  1. Det står pr i dag 2 eller 3 MD 80 utenfor SAS hangar på Gardermoen med demonterte motorer og presenninger over de stedene motorene normalt skulle vært. Den ene av dem ("Rollo Viking") har stått der i veldig lang tid, og ser ikke særlige flyvedyktig ut.. Noen som vet hva som skjer med de når de ikke skal opp no mer? Blir de hugget på Gardermoen? Eller kjørt vekk? Eller flyr de vekk? Legger inn ett bilde på bildeforumet i fall noen kan svare ut fra bildet
  2. Satt å så igjennom forumet her for leden dag, og tenkte at gud bevaremeg vel, her var det mye rart og STOR mangel på informasjon. Virker som om folk diskuterer alt, noe jeg ser på som bra. Men informasjonen som kommer ut i forumet er verken bra eller riktig. Ta f.eks. tråden om American Airlines og codeshare med BA. For det første har ikke AA noen codeshare med BA til Norge. For det andre så flyr ikke BA med noen A320 på Norge, de flyr vanlig A319, og alle fligther fra BA flys av BA selv i egen regi (med unntak av "microfligthene" til Sun Air). Hva angår US Airways, så flyr ikke de heller codeshare med BA, men flyr i egen regi med en 757-200 (alternativt en 767-300 ved enkelte anledninger). Hva Korean Cargo 747-400F angår skal ikke denne byttes ut med det første, og absolutt ikke med noen kombi A380, ettersom alle de kombiversjonene av A380´en er lagt på is i en lang lang stund fremover... Kan dere ikke heller stille spørsmål om fakta, for så å søke den informasjonen hos folk som faktisk kan fremskaffe riktig informasjon???
  3. Hehe... Selv om det er ansatt 12 000 mennesker på Gardermoen er det jo ikke sikkert at alle jobber . hehe. Nei, skal litt til før alle som jobber med fly plutselig får interessen for fly også .
×
×
  • Opprett ny...