Gå til innhold

Alexander Lian

Members
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Alexander Lian

  • Bursdag 29. juni 1989

Alexander Lian's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Driver litt med rc jeg også Fikk 4 turer på dc3`n idag URL=http://imageshack.us/photo/my-images/52/dsc00229qv.jpg/][/url] Uploaded with ImageShack.us
  2. Takker for svar:) Haha, nei har nok ikke planer om å søke jobb innen luftfart nei Alle tattoveringene mine kan skjules bortsett fra den på halsen, så det toget har nok kjørt, hehe. Men da er det jo bare å bestille bøker og kurs til mikrofly asap
  3. Heisann. Vet at det har vært mange tråder om tattoos vs flyging. Men fant ingen tråder som ga meg svar på dette. Jeg har lyst til å bli mikroflyger men har endel tattooveringer. Høyre arm er ganske godt dekket, bryst og høyre lår også. Har også en tattoo på halsen. Kan jeg bli mikroflyger? Vil vel egentlig tro det, er jo ingen som kan nekte meg å fly privat vel? Hehe.
  4. Så Ole Jørgen eide 2stk rans maskiner? Huff ja, det er trist. Men eieren av 601 får vel dette dekket på flyforsikringen sin? Sinnsykt kjipt, for alle parter samt kommende mikroflyelever. Men, det kunne fort gått skikkelig galt om ikke brannmanskapet var kjapt på plass.
  5. Spent på hvem sitt fly dette var.. noen lokale som vet?
  6. hehe gikk litt fort i svingene der ja Det er sas på begge rutene
  7. Skal til amsterdam i februar, og ruten er kjevik-oslo-oslo-amsterdam. Noen som har peiling på hvilke flytyper jeg kommer til og fly med?
×
×
  • Opprett ny...