Gå til innhold

Ole Bjørklund

Members
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ole Bjørklund

  • Bursdag 29. okt. 1964

Ole Bjørklund's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tirsdag 1. September holder vi åpent på ENGM og litt annet i forbindelse med den skandinaviske online dagen som hver Tirsdag etter hvert er blitt. Stikk innom en tur når dere har tid. Vi åpner ca. 19:00 norsk tid og sitter utover kvelden.
  2. Tirsdag 25. August holder vi åpent på ENGM og litt annet i forbindelse med den skandinaviske online dagen som hver Tirsdag etter hvert er blitt. Stikk innom en tur når dere har tid. Vi åpner ca. 19:00 norsk tid og sitter utover kvelden.
  3. Tirsdag 18. August holder vi åpent på ENGM og litt annet i forbindelse med den skandinaviske online dagen som hver Tirsdag etter hvert er blitt. Stikk innom en tur når dere har tid. Vi åpner ca. 19:00 norsk tid og sitter utover kvelden.
  4. Hei Stikk innom neste tirsdag du har anledning, så kan vi finne ut av det. Jeg sitter som regel aktiv på ATC fra rundt 19:00 og utover kvelden. Er også på andre kvelder når jeg har tid og mulighet til det. Vi kan snakke sammen om oppsett og slikt under sesjonen så finner vi nok ut av det.
  5. Hei Hyggelig at du prøver det på IVAO også.... :-) I IvAe klienten under Setting\\General, kan du sette opp automatisk nedlasting av trafikkdata. Kryss av for Enable auto downloading og velg ett intervall. Dersom dette ikke er valgt kan du manuelt laste ned oppdatert datasett ved og klikke med venstre museknapp i den grå "status-linjen" nederst i IvAe programmet (den linjer der det står antall klienter som er oppkoblet). Du kan jo kikke innom på tirsdager da vi har ATC aktiv fra ca. 19:00 norsk tid og utover kvelden.
  6. Hei Tirsdag 11. August holder vi åpent på ENGM og litt annet i forbindelse med den skandinaviske online dagen som hver Tirsdag etter hvert er blitt. Stikk innom en tur når dere har tid. Vi åpner ca. 19:00 norsk tid og sitter utover kvelden.
  7. IVAO finland arrangerer Fly-In event "No Delay 2009" på lørdag 08. August fra klokken 15:00 til 21:00 UTC. I denne forbindelse åpner vi også noen ATC posisjoner i norge i store deler av arrangementet. Mere informasjon fra IVAO finland på http://www.cavok.fi/nodelay2009
  8. I forbindelse med Scandinavian Online Day på IVAO er Oslo control og ihvertfall Gardermoen åpen i kveld fra 19:00 - 21:00 norsk tid .
  9. Hi all IVAO Norwegian Online Day starts at 17:00 Zulu today. Best Regards OleB
  10. Hei Ja vi får bare prøve og gjøre det best mulig ut av situasjonen, og se om vi på sikt får igang igjen deivisjonen også. Jo mere aktivitet vi kan få til, jo større sannsynlighet for at vi kan få i gang divisjonen igjen også. Jeg skal vel forsøke og få knottet en del den neste uken så vi kan få på plass litt mere hjelpe materiell i forumet også. Vi håper vi skal få ting mere på glid nå fremover. MvH OleB
  11. Hei Som ett ledd i arbeidet med og øke aktiviteten på IVAO i norge, i håp om å kunne få gjennåpne IVAO Divisjon Norge, har vi etablert ett forum der vi skal forsøke og holde brukerne oppdatert på aktiviteter og slikt. Vi håper brukerne av IVAO i norge melder seg inn her og deltar litt slik at vi kan dokumentere att aktiviteten er på plass i den norske regionen. http://ivaonaf.norwegianforum.net/ MvH OleB
×
×
  • Opprett ny...