Gå til innhold

Steve Strøm

Members
  • Innholdsteller

    416
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Steve Strøm

  1. Flotte bilder Fred!..kjenner jeg er helt syk av og kaste meg med igjen. Nå har jeg vært "maskin-løs" i snart 5 mnd...og det tærer hard på tålmodigheten kjenner jeg..Er jo så mye som må skaffes..NGX, og alt fra Orbx, og andre småsaker..mye jobb og gjøre når jeg får kommet meg igang.

    Men fantastisk å se at engasjementet rund MP fremdeles brenner, og ettersom Orbx fortsetter og lage fantastiske ting...så smiler jeg hele veien til November. Da er jeg vel tilbake tenker jeg. (Må bare pusse opp litt først) :)

     

     

  2. Hei, jeg landet på Gardermoen i sommer, og på vei til bagasjen har man jo fin utsikt til gate'ene..

    Jeg så noe jeg ikke har sett før: Ett av bakkemannskapet holdt en laaaang "pinne" opp til cockopit-ruta...for meg så det ut som ett langt kosteskaft. Piloten så ut til å "studere" denne pinnen...Noen som kan svare på hva det var?

     

     

  3. Jeg har vært borte lenge fra forumet lenge nå grunnet flytting...kommer online så snart jeg kan! Min PC står godt nedpakket!!(dessverre)

    Men kommer sterkt tilbake når jeg har tak over hodet!

    Så jeg surfer bare rundt på en Ipad i disse dager.

     

    Men kom over denne! Den var spennende! Jeg har ikke sett den her på forumet tror jeg (har egentlig ikke lettet etter den heller) ;)

     

    http://snabbisen.blogspot.com/2011/08/360-graders-vy-over-discoverys-cockpit.html

     

     

  4. Benjamin: Jeg tipper det er motionblur i photoshop ;)...vet ikke men det er mitt tips...Det er hvertfall det jeg bruker, sammens med andre verktøy. Tenke å lag en konto slik at jeg får lagt ut endel bilder jeg også...har endel som jeg syntes er helt ok :)

  5. Dette er ikke flyving...Dette er KUNST!!!

     

    Dette var helt ufattlig profft. Nesten så jeg ikke tror det..Her vingler jeg lett frem og tilbake, så der jeg dette?

    Går det an å få det så nøyaktig??

     

    Er meget imponert, rett og slett. Dette var vakkert, og elegant. Sender en stor takk til dere for opplevelsen vi fikk dele..og regner med at det ligger noen timer bak stikka her, så jeg er mektig og alvorlig imponert over hva dere får til!!!!

×
×
  • Opprett ny...