Gå til innhold

Tommy Snesrud

Members
  • Innholdsteller

    60
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tommy Snesrud

  • Bursdag 03. mai 1993

Tommy Snesrud's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hehe :-) Nei, ingen av bildene er ekte. Begge er screenshoot fra FSX og begge er redigert i Picasa 3 og Photo Editor. ;-)
  2. Gjorde noen forbedringer på noen andre bilder av Airbusen ;-)
  3. Kommer med nok et bilde fra FSX. :-) Jeg tok dette bildet rett før før jeg taxet ut på runway 01L på Gardermoen:-) Flyet er Airbus A320 British Airways (demo fly fra Aerosoft sin Airbus X).:-D Kom gjerne med kommentarer.
  4. Jeg er veldig enig med deg:-) Det bildet der var et mer "utprøvingsprosjekt", jeg er ikke så erfaren på redigering, men takker for gode råd ;-)
  5. Takker for kommentarer ;-) Det kommer nok fler bilder etterhvert ;-)
  6. Her er et mye mindre redigert bilde av det jeg la inn tidligere. :-)
  7. Tok en liten photoshoot-tur med B-17 Flying Fortress fra Gardermoen og videre nordover for å ta litt bilder av 2. verdenskrig peneste bombefly.
  8. Hehe, Ja jeg er igrunn enig med deg der Jeg er veldig fersk på det her med å redigere bilder. :-P Kommer nok flere bilder etterhvert. :-)
  9. Dette er det første bilde jeg legger ut her på forumet så vær snille mot meg :-) Kom gjerne med kommentarer. ;-)
  10. Glemte å si at jeg vil ha andre forslag fra folk som har peiling på dette ;-).
  11. Hei :-) Jeg er på jakt etter en bærbar pc som kan dra FSX, CoD MW2 og GTA IV. Har sett på noen modeller men er veldig usikker på jeg skal velge. Har sett en del på denne: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=493506 Men pcen bør ikke koste mer enn 7000 kr. Takker for svar :-D
  12. Heisann! Jeg er ikke mer enn 15 år gammel (snart 16)så har nok ikke penger nok til å kjøpe enn sånn en :-P. Men måtte bare kommentere den simulatoren ut ifra de bildene jeg har sett på:-) Det er noe av det vakreste jeg har sett av en 737NG simulator!! Det er garantert tydelig at du har lagt mye jobb i den simuatoren. Men som sagt jeg er bare 15 så penger er nok ikke det jeg har mest av, men flyinteressen vil da hvertfall alltid være hos meg :-D Hadde jeg vært millinær skulle jeg kjøpt den! :-D
×
×
  • Opprett ny...