Gå til innhold

Ole Jespersen

Members
  • Innholdsteller

    241
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Ole Jespersen

  1. Jeg har aldri spottet på OSL før, så jeg lurer på om det finnes noen guide et eller annet sted om hvor man burde stå. Man kommer seg jo fint til terminalen med både tog og buss, men hvordan kommer man seg til rullebaneområdene? Kan vi holde en knapp på at det blir 01L/19R da det er den lengste rullebanen? Hvilke områder burde man stå på ved henholdsvis 01L og 19R med tanke på å oppleve flyet best mulig(er ikke ute etter å ta bilder).

  2. Kort svar JA

    Jeg har handlet derfra flere ganger, og opplever alltid god service og rask levering så lenge de har varer på lager. Amentia har blitt kåret til Norges billigste nettbutikk under flere annledninger. Kan absolutt anbefales

  3. Altså du har rett med det med passkontroll. Men det å bytte terminal på JFK er litt vrient hvis man ikke har vært der noen ganger. Tidligere når jeg har hatt transit på jfk så har jeg alltid fått sendt gjennom bagasjen min. Med unntak av 1 gang når jeg ikke bestillte billettene samlet.

  4. 1 og en halv time på jfk. Vil vel si 1 time til check in fra flighten din ankommer jfk om den ankommer nøyaktig. Jeg har reist til jfk med klm flere ganger og de har aldri kommet fram tidsnok alltid 15-45 min forsinkelse. Så om du må ta terminal bytte har du null sjanse for da må du også gjennom passkontrollen på jfk. Og I den terminalen klm holder til har jeg alltid måttet vente i lang tid for å komme igjennom. Jeg vil anbefale deg å kontakte klm for å klage på ombookingen. Eller sjekke om du kan få byttet Jetblue flighten til et senere tidspunkt.

×
×
  • Opprett ny...