Gå til innhold

Ole Jespersen

Members
  • Innholdsteller

    241
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ole Jespersen

  • Bursdag 27. nov. 1993

Ole Jespersen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=610035&page=4
  2. Vel enden av 19R er jo starten av 01L så er jo ikke rart den kom motsatt vei
  3. http://www.osl.no/osl/omoss/_presse/_nyhetsarkiv?LUFTHANSA_A380_-_INFORMASJON_TIL_PUBLIKUM&id=181-120406 "Flyet lander etter planen på vestre rullebane klokken 17.00." Tror jeg kommer til å komme meg til SAS museet, om det ikke er åpent er det bare å gå til baksiden og stå på spotterplattformen der.
  4. Jeg har aldri spottet på OSL før, så jeg lurer på om det finnes noen guide et eller annet sted om hvor man burde stå. Man kommer seg jo fint til terminalen med både tog og buss, men hvordan kommer man seg til rullebaneområdene? Kan vi holde en knapp på at det blir 01L/19R da det er den lengste rullebanen? Hvilke områder burde man stå på ved henholdsvis 01L og 19R med tanke på å oppleve flyet best mulig(er ikke ute etter å ta bilder).
  5. Har lyst til å gå, men vet ikke helt hvor man bør stå. Er det safe å anta at denne vil lande på 01L? Hvor har folk tenkt til å stå?
  6. Brukt prisen er nok 400 i og med at Trackir 5 har kommet og 4'ern dermed er utdatert. Her ser du blant annet to stykker som selger den for 400.
  7. Som tittelen sier er jeg på utkikk etter en trackir 4 pro. Makspris: 400kr.
  8. Jeg vil tro at all trafikk på vestlandet vil bli rammet.
  9. La oss si at det er et simulatorspill. Alle fornøyd?
  10. Han prøver å si at grafikken din ikke er noe særlig. Prøv å skru på litt anti-aliasing, hvis du har nvidia skjermkort så laster du ned nHancer. Er en guide ang. det på forumet.
  11. Er da bare å trykke på bildene, så kommer de i full størrelse.. Funker ihvertfall hos meg..
  12. Lenge siden jeg la ut noen screenshots her.. Disse er fra en tur med United 772 KJFK til ENGM. Forresten noen som vet hvorfor screenshots blir så blurry i paint?
  13. Hvis det er noen andre som ønsker å fly SAM050 C-40/737. Så er det bare å si ifra, siden det er mulig det ikke passer, derfor vil jeg gi ifra meg denne, slik at Norwegian Eagles ikke mangler fly grunnet mitt fravær.
  14. Jeg vil si at tirsdag ikke er en så veldig god dag, kanskje vi skal ta det fredag eller lørdag istedet?
×
×
  • Opprett ny...