Gå til innhold

Anders furse

Members
  • Innholdsteller

    226
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Anders furse

  • Bursdag 28. mars 1980

Anders furse's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, stemmer det at piloter bruker flaps ved landing fordi det øker ''flaten'' på vingene så det blir mer luftmotstand noe som gjør at det kan holde seg oppe ved lav fart?
  2. Nice skal sitte å kose meg litt med dette nå. Og btw, middagsåsen skisenter ligger i Våler hvor jeg bor, 10min fra Moss ikke langt fra Rygge.
  3. Flott, bare står du ved veien der da og tar bilder av flya som går inn for landing? Har jo kjørt forbi der da fly har landa, helt rått. De flyr kjeeeeeeempe sakte og lavt over træra. Skjønner noen ganger ikke hvorfor dem ikke detter ned.
  4. Tusen takk for svar, hvordan kommer man seg til enden av 30?
  5. Hei, jeg lurer på om det er mulig å ta bilder av fly på Rygge? Har ikke så mye å gjøre om dagen, jeg har fått øynene opp for foto og kan låne stefaren mitt sitt Canon EOS 550D når som helst. Vet det ikke er så mye spennede på Rygge, men et sted må man jo starte. Vet bare ikke hvor det er mulig å stå der. Titta litt på flyfoto over flyplassen nå nettopp. Ser ut som at jeg kan stå på toppen av garasjeannlegget, hva tror dere?
  6. Hvordan setter man opp noe sånt? Bor i Moss, så hadde vært morro å høre litt på Rygge f.eks. Hva slags utstyr trenger jeg?
  7. Hei, nå har jeg flydd jets på vatsim en stund og trives med det. En ting jeg alltid har lurt på er, hvordan gjennomfører man flyturer på vatsim med småfly? Cessna-er og lignede? det er jo ikke FMC til å sette inn waypoints i? Noen som kan forklare litt?
  8. Da jeg fløy med Novair til Kreta fra Gardermoen den 22 juli. Måtte vi bli stående på bakken i ca en time pga streiken i Hellas.
  9. Har dere ikke komme frem enda? Startet dere ikke gry tidlig a?
  10. Er det Wilco sin Airbus pakke som gjelder eller? Har prøvd airbus i Fs før og det virket ikke logisk i det hele tatt for en som bare har flydd 737
  11. Fet tur, selvom simmen klikka og jeg ikke kom fram. Hva skjedde med ICE? Han var litt langt bak så jeg.
×
×
  • Opprett ny...