Gå til innhold

Jan Ove Larssen

Members
  • Innholdsteller

    94
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av Jan Ove Larssen

  1. Hei!

    Da har jeg funnet løsningen. Kontaktet HPG, etter tips fra en bruker på flightsim.to om at han kun opplevde problemet med deres helikopter.

    HPG svarer at disse såkalte "mission entry markers" kan bli deaktivert i EFB-en. Se vedlagt plansje.

    Har ikke testet det selv, men dette skal altså få bort merket.

    Mvh

    J1

    Turn off mission entry markers.png

  2. Da ser det ut til at jeg fant en løsning på problemet! Det viste seg at jeg hadde 3 fixfiler som henrikx har laget for nord-midt-og sør-Norge. Da jeg tok bort dem forsvant spikene. Takk for alle tips! 🙂

  3. Her flyr jeg retning Voss-Bergen. Har lagt til fixene som Robert H. tipset om. Ser at Geir T ikke har funnet noe. Kan dette kanskje ha med hardware å gjøre, siden ikke alle får det?

     

    635262956_Spikessr-norge.jpg.f0c63bd8ed897e1605c14c955204c6b6.jpg

  4. Andre som plutselig ser en del spikes  i landskapet i Norge igjen etter denne hotfixen? Jeg syntes siste større update fikset en del.  F eks mellom Bergen og Voss popper de opp igjen. 

  5. Om det skjedde etter siste oppdatering vet jeg ikke, men i min MSFS er det nå slik at hvis jeg ser mot landskap langt fremme, særlig mens jeg flyr over vann og mot øyer/land, så trekker vannet seg opp mot land og skråninger. Når jeg så kommer nærme nok forsvinner det og blir normalt terreng. Det ødelegger realismen litt. 
     

    Noen som vet om det skal være slik, er avhengig av innstillinger eller annet? Jeg har ganske grei maskin og kjører nokså høye innstillinger på alt av grafikk.

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...