Gå til innhold

Jan Ove Larssen

Members
 • Innholdsteller

  91
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Jan Ove Larssen vant sist dagen den 26. desember 2020

Jan Ove Larssen hadde det mest likte innholdet!

Om Jan Ove Larssen

 • Bursdag 30. nov. 3

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jan Ove Larssen's Achievements

5

Nettsamfunnsomdømme

 1. Da ser det ut til at jeg fant en løsning på problemet! Det viste seg at jeg hadde 3 fixfiler som henrikx har laget for nord-midt-og sør-Norge. Da jeg tok bort dem forsvant spikene. Takk for alle tips! 🙂
 2. Her flyr jeg retning Voss-Bergen. Har lagt til fixene som Robert H. tipset om. Ser at Geir T ikke har funnet noe. Kan dette kanskje ha med hardware å gjøre, siden ikke alle får det?
 3. Ok! Jeg trodde at siste oppdateringer gjorde disse fixene unødvendige eller at de kunne føre til komplikasjoner. Skal sjekke det ut!
 4. Robert H: Rart at det får så forskjellig utslag hos folk. Hvordan var det før forrige større patch?
 5. Andre som plutselig ser en del spikes i landskapet i Norge igjen etter denne hotfixen? Jeg syntes siste større update fikset en del. F eks mellom Bergen og Voss popper de opp igjen.
 6. Jeg fant til slutt ut at et var en eldre versjon av navigraph (både installer og navdata) som lagde kluss.
 7. Takk for tips! Jeg hadde ikke aktivert manual caching. Men jeg forsøkte å slette en del filer i community-mappa, og det ser ut til å være mer stabilt nå.
 8. Jeg får konstante flightsimulator.exe-relaterte crash etter noen minutters flyging i hver flight etter siste oppdatering. Noen tips til fix? 🙂 Har tatt ut innholdet i community-mappa før den ble installert, som normalt anbefales. Mvh Jan Ove
 9. Takk for tips! Nå endte jeg med å reinstallere simmen. Nå fungerer det! Inntil videre...:-)
 10. Ja, jeg har forsøkt community-folder-trikset. Mulig jeg må reinstallere hele simmen...
 11. Hei! Andre som har opplevd at siste patch gir CTD ved oppstart? Jeg kommer ikke lenger enn til bilde av det "grand canyon"-aktige motivet før lyden klipper litt og jeg blir sendt tilbake til windows... Irriterende. Har aldri vært borte i dette før.
 12. For noen patcher siden (husker ikke hvilken) så var det mulig å fritt bevege kamera i cockpiten, til en posisjon man syntes var best. Nå er det et par låste posisjoner. Noen som vet om man kan gjøre noe i innstillingene slik at man kan flytte kameraet fritt?
 13. En liten rettelse til mitt forrige innlegg om flyplasser som forsvinner etter oppdateringer. Voss og Kirkenes er visst enablet igjen, så her må jeg ha sett feil.
 14. Tviler ikke på det. En annen ting jeg ser, og som ikke helt går på dette, er at nye patcher disabler enkelte flyplasser, eks freewarene Voss og Kirkenes flyplass.
×
×
 • Opprett ny...