Gå til innhold

Håkon Sandstrøm

Members
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Håkon Sandstrøm

  • Bursdag 29. mars 1973

Håkon Sandstrøm's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg skjønner ikke helt hvor denne mistenksomheten mot russerne kommer fra. Men jeg tror det er et resultat av denne amerikaniseringen som har vært i norge i mange år. Det var faktisk Russerne som sammen med britene ,jaget nazistene ut av norge under 2 verdenskrig. Det har de fleste vist glemt. Det er ikke lenger kommunisme i russland, og det heter ikke Sovjetunionen lenger. Det tror jeg at noen her ikke har fått helt med seg. Tror nok det ringte noen bjeller hos Putin, når USA ikke for så lenge siden bestemte seg for at de skulle plassere et rakett-annlegg i polen. Hvordan ville vel USA har reagert hvis Russland nok en gang hadde plassert reketter på Cuba? Tonen mellom Putin og Bush ble nok ikke så bra etter dette. Om dette har ført til en "forhøyet" beredskap i Russland og satt igang disse flygningene,skal jeg ikke si for sikkert. Men det kan tenkes ??
  2. Her står det mer om hvordan du kan få tak i den: http://www.studluft.dk/forum/viewtopic.php?p=120&sid=9fdda3ba55aaec957ec969af2d32b1c4
  3. Er ikke hele serien dette, men bare en liten reklamesnutt.
  4. http://www.studio1-2.dk/Referencer/Tv-programmer/Jagerpiloterne.aspx
  5. http://www.redbullairrace.com/ Er kanskje ikke noe "must have" side dette heller. Det hadde vært utrolig moro å ha vært på et slikt show. Det finnes også en del filmklipp på youtube.com om en av flygerne i dette showet. Han er fra ungarn og heter Peter Besenyei. Mannenen er rett og slett splitter pine gal ! Det finnes også mange andre filmklipp fra air-shows og lignende på youtube. Denne siden er også bra. http://www.jagerfly.dk/ Den er om en kar som flyttet fra Malta til Danmark og klarte å komme seg gjennom nåløyet og ble f-16 pilot. En imponerende prestasjon. Det vanskeligste må vel ha vært å lære seg dansk.
×
×
  • Opprett ny...