Gå til innhold

Kristian-Mikkelborg

Members
  • Innholdsteller

    621
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Kristian-Mikkelborg

  1. Kanskje noe av det som forvirra meg var at slik ser den jeg brukte til arrival på KLAS: http://map.aeroplanner.com/plates/FaaPlates_pdfs/00662KEPEC.PDF

     

    og slik ser f.eks den Arrival til ENVA: https://www.ippc.no/norway_aip/current/AIP/AD/ENVA/EN_AD_2_ENVA_4-9_en.pdf

     

    Ergo, det ble mye greier for meg. :P Skulle prøve meg på en tur fra ENGM - ENBR eller noe, og det stoppa opp når jeg kom til å finne charts, for skjønte ikke stort.. :P Og jeg er rimelig dårlig på å forklare!

  2. Ok, saken er at jeg gjennomførte en ganske feilfri tur med PMDG 737 igår, med tutorialen til WTurbiazs(?) på youtube. Det funka veldig greit, fikk liksom sett åssen han leste charts, brukte FMC, og litt div med 737'n.. MEN jeg finner ikke ut åssen jeg leser chartsa til Norge!?

     

    Vet de er på ippc, men kan noen gi meg en forklaring? De på Aeroplanner for LAX og LAS var greie, var annerledes på en måte.. Håper på svar, og at folk skjønner hva jeg mener :P

     

    vh

    Kristian

  3. Vel,selv synes jeg det ikke var store greiene å skryte av.

     

    Gikk først en tur opp på den store parkeringsplassen til høyre for terminalen. Oppå toppen der å litt ut, hadde vært perfekt, hadde jeg hatt bedre zoom, og en evt gardintrapp av noe slag.. :P Var for langt unna. Der de tok av å landa, måtte jeg stå borte ved lufthavnvakta/dakota norway for å se noe, men fikk heller ikke med meg så stort.. Igjen, for liten zoom. Har noen bilder, mest av div på Torp, ikke stort av fly for å si det sånn.. Men skal se om jeg har noen brukbare å legge ut.

     

    Kan hende noen av dere vet om bedre steder, evt på andre siden av rullebanen, men det er nå så.. Hvis noen har tenkt seg oppover i nærmeste framtid, skriv her eller send PM, så får jeg se om jeg blir med. ;)

  4. Hei,

     

    noen som har no bra spottesteder på Torp? Vurderte å ta meg en tur innom imorra, siden fattern skal te Fokserød noen timer, så vurderte å stikke bortom Torp imens.. Hvis det er noe interresant der da.

     

    Hvor er det evt mulig å spotte hen der? Noe annet enn kamera man bør ta med? :P

×
×
  • Opprett ny...