Gå til innhold

Kristian-Mikkelborg

Members
  • Innholdsteller

    621
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Kristian-Mikkelborg

  1. Jeg har fløyet 4 ganger på mine 19 år.. SAS 737-800 tur/retur England med korpset. (2007) SAS 737-400/800 tur/retur Barcelona med korpset. (2010) Litt usikker på flytypen på Spaniaturen, men trur det var -800..
  2. Skal se litt på den SID & STAR-tuten. Den FMCtutorialen er faktisk den jeg fulgte igår.
  3. Kanskje noe av det som forvirra meg var at slik ser den jeg brukte til arrival på KLAS: http://map.aeroplanner.com/plates/FaaPlates_pdfs/00662KEPEC.PDF og slik ser f.eks den Arrival til ENVA: https://www.ippc.no/norway_aip/current/AIP/AD/ENVA/EN_AD_2_ENVA_4-9_en.pdf Ergo, det ble mye greier for meg. Skulle prøve meg på en tur fra ENGM - ENBR eller noe, og det stoppa opp når jeg kom til å finne charts, for skjønte ikke stort.. Og jeg er rimelig dårlig på å forklare!
  4. Ok, saken er at jeg gjennomførte en ganske feilfri tur med PMDG 737 igår, med tutorialen til WTurbiazs(?) på youtube. Det funka veldig greit, fikk liksom sett åssen han leste charts, brukte FMC, og litt div med 737'n.. MEN jeg finner ikke ut åssen jeg leser chartsa til Norge!? Vet de er på ippc, men kan noen gi meg en forklaring? De på Aeroplanner for LAX og LAS var greie, var annerledes på en måte.. Håper på svar, og at folk skjønner hva jeg mener vh Kristian
  5. Evt et eget "Fora" som heter "ATC Trening" elns..=) Så mixes ikke de trådene med de andre som er her.
  6. Typiskt at jeg hadde kveldsvakt på premieren på den serien! oO Men satser på å få sett det neste uke..
  7. God morgen fra Horten .. Jobb om 3 timer, slækt med kveldsvakt..
  8. ... Bare ikke de kommer drassende med den kaffe-avtalen :grin: Nei, dette blir bra!
  9. Mange fine livery's ute å flyr.. Henger meg på Even, Aeroflot er kjempe fint =) Ellers er jeg stor fan av EasyJet ( http://www.airliners.net/photo/EasyJet-Airline/Boeing-737-73V/1748668/&sid=8c18f90be51dd085c7a16836d2206089 )
  10. Haha, hadde latterkrampe når jeg leste de.=P Funnyy!
  11. Er noen her og. http://www.schiratti.com/humour.html :grin:
  12. Boeing 757-200 m/winglets tenker jeg.=) Fant ikke reg nr desverre.
  13. Mathias: 18-55 mm står det på den.. Hvis det hjelper, hehe. Ok Anders, er det på toppen av parkeringshuset? Eller er ansattparkeringen ved Avinor's kontorer og bortpå torp teknisk der?
  14. Vel,selv synes jeg det ikke var store greiene å skryte av. Gikk først en tur opp på den store parkeringsplassen til høyre for terminalen. Oppå toppen der å litt ut, hadde vært perfekt, hadde jeg hatt bedre zoom, og en evt gardintrapp av noe slag.. Var for langt unna. Der de tok av å landa, måtte jeg stå borte ved lufthavnvakta/dakota norway for å se noe, men fikk heller ikke med meg så stort.. Igjen, for liten zoom. Har noen bilder, mest av div på Torp, ikke stort av fly for å si det sånn.. Men skal se om jeg har noen brukbare å legge ut. Kan hende noen av dere vet om bedre steder, evt på andre siden av rullebanen, men det er nå så.. Hvis noen har tenkt seg oppover i nærmeste framtid, skriv her eller send PM, så får jeg se om jeg blir med.
  15. Takktakk Skal titte litt rundt osv der, når jeg kommer opp. Skal rapportere litt veitu. Hvis noen har noen fler tips, si fra.fort. haha
  16. Hei, noen som har no bra spottesteder på Torp? Vurderte å ta meg en tur innom imorra, siden fattern skal te Fokserød noen timer, så vurderte å stikke bortom Torp imens.. Hvis det er noe interresant der da. Hvor er det evt mulig å spotte hen der? Noe annet enn kamera man bør ta med?
  17. Stor stor mulighet for at jeg tar meg en kjøretur til Kjeller om været er fint nok
  18. Kommer vel en sak i VG om ikke lang tid, da.. :grin:
  19. LHR-CDG er og en.. http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=550160#Post550160
  20. Mhm, spesielt når det er 13 års aldersgrense.. Ingenting forandrer det
×
×
  • Opprett ny...