Gå til innhold

Vegard Mardahl

Members
  • Innholdsteller

    340
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Vegard Mardahl

  1. Heisann!

     

    Etter en del år som pilot på vatsim vil jeg nå prøve meg som atc. Dette blir da min første treningstime. Jeg håper så mange som mulig tar turen innom Trøndelag denne torsdagskvelden :)

    Håper også at noen har tid til å bemanne noen andre posisjoner, dette bruker somregel å gjøre at det er flere som tar turen innom. Vi snakkes på freq 119.400 ;) Vel møtt!

  2. Ja vi får virkelig håpe at det ordner seg. Personen jeg skulle sitte på med skal ikke ha dårlig samvittighet for at han trekte seg og har jeg vært i personens situasjon har jeg gjort det samme. Uansett jeg håper å se deg på FLG i morgen, det blir en lang natt for min del, for å finne en løsning. Er i kontakt med nsb for å få til å sende 7 spesialkolli til osl ;)

  3. Hei Alle sammen !

    Er det noen fra Trøndelag som skal til FLG som kjører bil ? Han jeg skulle sitte på til trekte seg pga. dagens oppstandelser om flytting av FLG. Jeg skal komme med hele cockpiten min og trenger en del del plass, men en personbil er ikke et problem. Jeg kommer til å betale han eller hun GODT for dette hvis noen ser seg mulig til å ta med seg en stakkars ''haiker''. Jeg ser det som umulig å sitte på tog/buss i forhold til alt utstyr som skal med.

    På forhånd takk og håper å se alle sammen på FLG09 !

  4. Lapskaus er helt greit for meg, men som det ser ut nå er det en del som foretrekker noe annet. Hva med å skifte rett, så folk handler til dere ? Jeg sier ikke dette for å ødelegge snakket om peppes, men folkens, skal vi ikke støtte det vi drar til flysamlingen for ? Som Geir sier: ''vi har vell mere utgifter en vi har inntekter så det er fint om man handler på flg''

    Tenk på framtida til FLG :)

×
×
  • Opprett ny...