Gå til innhold

lars strømsnes

Members
  • Innholdsteller

    163
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av lars strømsnes

  1. Ser nå at de har lagt ut oppdatert program. Det jeg lurer på er om det blir samme program begge dagene, i og med at det ikke er spesifisert noe dager på programmet. Noen som vet?

  2. Hei!

    Vet at både Concorde og Blackbird har fært i Bodø på 70/80-tallet. Da er mitt spørsmål om det finnes noen bilder fra deres besøk? Hadde vært artig å sett! Kan ikke være mange flyplasser som har hatt både raskeste passasjer, og militærfly på besøk...

  3. Noen som vet noe om når nest utgave av Flight Simulator kommer ut? Det har vel vært circa 2 år mellom hver utgave, så det må vel begynne å nærme seg.

  4. Synes og det var artig å være med, selv om jeg ikke brukte voice. Kanskje litt i lengste laget for min del men, men... Skal være sikkert og vist at han var stressa han spansken. Fikk en lang melding fra han, så skrev han etterpå: "Do not read back(egentlig text back da...) :grin:

    Da var han nokk stressa ja :grin:

  5. Slik ser det ut hos meg nå:

     

    DOP: €6,294,716

    Airline Cash: €29,481,925

    Airline Value: €1,348,132,852

     

    Tross den lave DOPen ligger jeg fortsatt på 11. plass. Grunnen til det er at jeg har en månentlig inntekt på ca. 160 millioner på leasing av fly...

×
×
  • Opprett ny...