Gå til innhold

Andreas Nysveen

Members
  • Innholdsteller

    1 678
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Andreas Nysveen

  1. Definisjonen til Geir er riktig. ett stykk håndbaggasje er EN gjenstand. Det sies dog ofte (gjerne også i reglementet til selskapet) at en håndveske eller laptop ikke skal telles med (men her er det flyselskapets representant som vurderer). Dette gjelder riktignok PCen, og ikke nødvendigvis vesken den transporteres i, i hvertfall ikke når PCvesken er en fullsize ryggsegg, som skal gå i tillegg til trillekofferten (håndbaggasjen). Når det snakkes om håndvesker er det også en vurdering opp til den enkelte. Det som mange jenter ser på som en veske (men som jeg personlig kaller en bag), kan innsjekk stoppe med god samvittighet.

    Jeg pleier stort sett å la disse situasjonene gå i passasjerens favør, dog når amerikanerne kommer med sine "personal items" (trillekoffert/sekk) nummer to) i tillegg til vanlig håndbaggasje, er det lett å si nei. Ofte kan mye løses ved å dele ut Delivery at Aircraft tagger.

     

    Ellers kan jeg legge til at SAS og Widerøe opererer med 8kg, mens KLM tillater hele 12kg.

  2. Jeg tror roten til mye av problemene på Flesland er som Geir sier, kapasiteten er sprengt for LENGE siden! Det eneste vi har nok av der, er remote stands for fly. ellers er check-in område, sikkerhetskontroll, området rundt baggasjebåndene, rett og slett HELE terminalen alt for liten i forhold til alle flightene som godtas der.

  3. Husker faktisk at de spilte inn dette, nå når jeg så klippet fra Flesland. Tanken slo meg ikke en gang. Tror den ansatte hadde fått vite at dette var en som hadde jobbet med booking, og at de nå skulle se hvordan han jobbet med mennesker i forhold til dem som gjorde det til daglig.

  4. •Elektronisk kort som kan leses i kortleser hvor dette er installert

    Hva er vi uenige om? det står jo her at man kan benytte kortet. Det er her dette "intervjuet" kommer inn i bildet.

     

    Edit: Det er fordi security har ikke tilgang til våre systemer, og kan derfor ikke undersøke hva som ligger på kortet.

  5. Boarding kort, utskrift av booking, kort som billetten er kjøpt med for innlandsreiser (her skal det vist nok følge div sikkerhetsspørsmål, som hvor du skal reise, hvem du reiser med, fligtnummer...) den siste der mener jeg er lett å lure seg unna da, et kjapt blikk mot departureskjermen først skulle hjelpe deg der.

×
×
  • Opprett ny...