Gå til innhold

Håkon Bergland

Members
  • Innholdsteller

    72
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Håkon Bergland

  1. Jøss... Sikker på at det ikke er fyrverkeri?
  2. Det suste rett over huset vårt i dag ja Hørte en svak during, løp bort til vinduet og kikket rundt. Duringen ble sterkere, men jeg hørte den ikke. Og - dæven der skvatt jeg! Kom rett over, føk 1 meter bak Og - hva er den tallerkenen på flyet egentlig? Radar?
  3. Å vær så snill..Håper det går bra med passasjererne..
  4. http://www.dagbladet.no/dinside/2006/03/22/461410.html KJEMPER ALENE: Ryanair mener Forbrukerombud Bjørn Erik Thon er alene i Europa om å synes at det irske billigselskapet er urimelig mot kundene. Thon mener han bare går opp løypa, og at andre land vil følge etter Norges holdning til forbrukerrettigheter.
  5. Hadde tenkt og gjennomføre det på FS Serveren Nå er kurset slutt for idag. Det møtte opp hele 4 stykker Neste kurs - Landing på Gardermoen! (Neste fredag) kl. 15.00.
  6. Det er gratis altså. Og det er ikke IRL, men på FS.
  7. Hei. Jeg har lyst og starte ett flygekurs for de som er uefarne på FS. Det går ut på take-off, flyging, landing, taxing og diverse ting om Cockpit. Påmeldinger skrives under her! Husk og ta med hvilket fly du skal fly. Det blir kurs hver fredag helt frem til April. Da er kurset slutt. Idag, den 3.mars, er det første kurset. Det går ut på take-off. Kurset starter 14.00 på Seattle Tacoma. Håkon
×
×
  • Opprett ny...