Gå til innhold

Jan Peder Nilsen

Members
  • Innholdsteller

    512
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Jan Peder Nilsen

  1. Timmy. Hva mener du med at JSF bare er en skisse? Er det at den ikke har vært ute i operativ tjeneste enda du mener med "bara på papperet" eller er det at du tror det er en fs-film vi ser her? Ingen av flyene har jo vært i ekte kamp enda, så hvis du mener det er noe sånt som må til for å vise hvem som er best så er jo begge kandidatene like uprøvet.

     

    PS: Det er nok ikke mange blueprints av fremtidige jagere i SAABs skuffer etter denne floppen;)

  2. Argumentet for Gripen synes å være at det ikke er amerikansk, stort sett. Selv gammer'n innrømte jo at det amerikanske flyet er bedre enn det svenske. Men så er det noe som skurrer litt i hodet mitt når diverse politikere sier at JSF "ikke er et jagerfly, kan ikke manøvrere bra nok" og annen svada. Jeg lurer på hvorfor de vet dette bedre enn de norske jagerflygerne, som er utdannet til dette. Hvis de mener JSF er best så er den vel det.

  3. Arbeiderpartiet vinner ikke valget neste høst, dersom regjeringen kjøper det amerikanske jagerflyet JSF, skal vi tro Ap-veteran Haakon Lie.

     

    Her ser vi Håkon Lies sanne motivasjon for å velge Gripen. Valgflesk...

     

    Med andre ord: Politikere er ikke til å stole på. De driter i alt så lenge de får sanke seg fete pensjoner på stortinget.

  4. Jacobsen har jo helt rett, når han nevner oransje feltuniformer. Det er bare SV som ikke skjønner at "å vise seg" i en ekte kampsituasjon betyr at livet til flygeren står på spill. Men så har vel aldri en SV-er vært flyger i forsvaret heller..

  5. Som de andre sier over her, så er det alltids en jobb å få hvis man bare skaffer seg utdannelsen, og er åpen for alle tilbud som kommer. Men det er nok også lurt å ta elektrikkerutdannelsen som du skal ta, for da har du et godt betalt yrke å drive med i mellomtiden, og det er ikke dumt;)

  6. Med mindre vedkommende har så lite lyst at hun nærmest ble tvingt ombord i flyet

     

    Hehe' date=' det tenkte jeg også på. Og det skal vel godt gjøres å overbevise noen som ikke vil hoppe fallskjerm at de "skal" hoppe, hehehe. Min erfaring er ihvertfall at mange er pissnervøse før de skal opp, og det er de som faktisk [i']vil [/i] hoppe ;)

  7. Haha! Vannlanding med seilfly faktisk! Det var ikke verst:grin:

     

    Quote VG:

     

    - Han lurte på om han kunne låne en sykkel så han kom seg til Lunde, men det er for langt til å sykle dit. Men det var visst noen som skulle komme og hente ham. Han virka litt shaky, men det var ikke noe alvorlig, sier vitnet.

     

    Hahaha. Konge oppsumering.

×
×
  • Opprett ny...