Gå til innhold

Sverre Aune

Members
  • Innholdsteller

    62
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Sverre Aune

  1. Jeg og Stian Lingås ringer til tårnet på Værnes og sier at vi er to flyinteresserte og har lyst til og komme opp en tur. Og det er nesten den samme karen som er der samme gang så når vi har kommet opp heisen sier han "Nemmen e d dokker igjen" "".

    De er fryktelig hyggelige!!

     

    Hva er telefonnummeret opp til tårnet på værnes? """"""

  2. Serienummeret bør hjelpe.for de må jo vite hvilken leverandør som leverte varen av en slik art.hvis du bikke har kjøpskvittering så har du full reklame rett sånn som jeg husker den i farten.men et godt tips ,ikke kjøp slike ting i fra de store butikkene,de har ingen peiling på slike ting.tips 2 kjøp slike ting fra ram og rom,dette er butikker som yter siitt beste på spill og div.også bra service personlig har de også.refererer i fra ram og rom i fra trondheim ihvertfall.håper det ordner seg for deg

  3. Slik som denne hobbyen har utviklet seg gjennom disse årene når flysimulatorer har eksistert,er det vel på sin plass å få til et flightsim møte/treff der alle kan ta med seg pc de som kan.Enten et scandinavisk treff eller et norsk treff .jeg synes også at luftfarsverket burde vært invitert til et slikt treff.

     

    ballen kastes videre (spesielt til Dag)

     

    vennlig hilsen sverre aune trondheim "[smil]"

  4. Fant denne linken,hvor man kan se flyene.men jeg får ikke til å laste ned programmet (decodeprogrammet for scanneren)

     

    Noen som har programmet fra før??? "[Forvirret]""[Forvirret]""[Forvirret]""[Forvirret]"

     

    vh sverre aune

  5. quote:

    Opprinnelig postet av Jakob Jakobsen:

    kom igjen du da! [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image]

    color air prøvde seg... det gikk ikke... det er også kjent at sas satt av hauger av penger bare for å ta knekken på braathens. hvis det skjer igjen vil ingen gidde å prøve seg, og nye selskaper vil gå konk før de i det hele tatt har fått prøvd seg.. [image]images/icons/frown.gif" border="0[/image]

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Det er vel det at fly ikke er særlig lønnsomt i norge.

    Mye penger her ja.

    [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image] [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image]

×
×
  • Opprett ny...