Gå til innhold

Reidar H. Johansen

Members
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Reidar H. Johansen

  • Bursdag 30. nov. 3

Reidar H. Johansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tilbakemeldinger! Til et annet spørsmål. Jeg har den opprinnelige MS "Force Feedback". Den har ikke USB, kun 9-pin. Slikt har ikke min nye pc. Skal jeg like gjerne bytte ut stikka? Er det kommet nytt og BEDRE nå? Tips??? -Hva med et slikt Cessna-ratt, er det noe tess?
  2. Tja, det skulle vel være 2 GB RAM på maskinen min ja... Holder det? Er vel mer glad i småfly, og de små norske flyplassene. Kanskje også F16 også, men like gjerne en Cub!
  3. Har vært borte fra FS i noen år pga pc som ble totalt frakjørt av nyere versjoner av FS. Nå er jeg tilbake med mer kurant maskin og gleder meg til å få tak i siste versjon av FS. Ble overrasket av at det er så mye add-ons Å FÅ KJØPT(!). Er det ikke lenger "gratis" å oppgradere til norsk terreng og nye flymodeller? Hvor finner jeg shareware (Norge) og hvilke add-ons er verd å kjøpe, sånn helt i starten? Og hvor får jeg kjøpt FS2004??? Den finnes jo ikke i butikkene lenger... Har en P4 3.2GHz med 2 MB RAM (4x512) og ett-eller-annet skjermkort med 256 MB (Hva er hva lenger...). Vil dette være tilstrekkelig til full guffe på FS, eller må/bør jeg redusere noe på detaljene for å holde frame rate oppe? Er det annet spennende som har kommet til de siste par årene?! Som sagt, jeg har vært borte fra FS-flygingen på en stund...
×
×
  • Opprett ny...