Gå til innhold

Peder H.Kristensen

Members
  • Innholdsteller

    274
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Peder H.Kristensen

  1. Du må ikke fortelle slikt! Jeg hadde faktisk mareritt i natt om at et helikopter (!) prøvde å krasje inn i meg! Og det er din feil!

     

    Vil du snakke om det ??? ""

     

    Haha ! ""

     

    Men ot :

    Utrolig irriterende med sånne , har hatt noen slike episoder selv hvor man har sittet med fspassengers og en kommer å ødelegger . ""

  2. Det stemmer. De later jo bare som i forcen og, så man kan jo bare si at hvis man blir truffet er man ute av leken for denne gang...?

     

    Joda, men såvidt jeg vet finnes det ingen systemer som simulerer våpen "lock" osv. på forskjellige mål i fs, så da blir vel dogfighting litt tungvint?

     

    søren , at det skal være så vannskelig å få til da?

    De får jo til så mye annet.

  3. fir jeg F i da trenger han ikke oh poste i denne tråden hvis ikke han vet noe

     

    ???????????? """"""

     

    Nå begynner det å gå rundt for meg her også. Godt eksemepel på den oppvoksende MSNSMS generasjonen skriver akkurat som man gjør på MSN og SMS. Verste med æ, til og vil med to l'er.

    nei nå henger jeg ikke helt med her .

  4. Høres grusomt ut.

     

    Personlig har jag aldri hatt noen rare flyopplevelser. Skulle til Chios, det var litt av en approach, skikkelig kortbane, men det kan vel ikke kalles rart. Bagasjen har stikki av en gang, men den hadde bare kommet med et tidligere fly, og ble funnet med en gang. Ikke rutine, men ikke rart heller.

     

    ikke bare approachen, når jeg fløy dit datt vi nesten rett ned når vi landa . ""

×
×
  • Opprett ny...