Gå til innhold

Stian Haabeth

Members
  • Innholdsteller

    569
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Stian Haabeth

  1. Ja jeg kan jo si at jeg er 13 (snart 14) og er medlem av Værnes Flyklubb. Grunnen til jeg lurte på dette er jo pga jeg har lyst til å begynne å være med på dugnadene i klubben + at jeg har lyst til å begynne med studie av PPL(dette har vist seg vanskelig uten Avinor-kort). Takk for mange fine svar!

     

    Trur nok ikke du kommer langt med den der.

  2. Hahahahaha.

     

    - Jeg har aldri sett noe lignende. Vi sitter her og biter negler og lurer på hva dette kan være noe, sier en kvinne som i ettermiddag oppdaget det spesielle lysfenomenet over huset sitt i Holmestrand i Vestfold.

     

    Noen bekymrer seg for mye i denne verden!

  3. Haha fin han Isak i tårnet på OSL. Det som gjør det enda morsommere er at i begynnelsen i opptak nr.1 så snakker Isak med Eddi som er kaptein i Novair. Jeg vet godt hvem Eddi er og han er nå kaptein for et selskap jeg har jobbet for. Så dette var morsomt.

  4. Så liten maskin? :( Var egentlig litt nedtur. Flyr jo ikke annet en 737 jeg jo.

    Ahh! Kunne de ikke klasket til med en Airbus A321 i det minste da. Hehe' date=' men men.

     

    Jeg skal nok klare å kose meg i en 737, som så mange andre ganger.

    Er bare litt smålei av 737 etter en del spotteturer på Vigra. Bedre blir det ikke av å se på spottebilder fra ENGM her. [/quote']

     

    Så lenge det er SAS Norge som opererer ruten kan du se langt etter annet enn 737, da SAS Norge kun har 737 og Fokker50.

  5. Hehe okey. Men å vinke inn Danish teller egentligt ikke. For de vett hvordan de skal parkere uansett. ;) Når du har vinka inn posten og Norwegian, då kan du vinke. ;) Vi har faktisk slike hender og jeg vinkte inn Norwegian med de en gang. Den gang var det en seriøs polakk som var kaptein. Han syns ikke det var så morsomt, men det fleste syns dett er morsomt.

  6. Er nok mye lettere å gjøre slikt i militæret ja :) Hvis jeg gjør slik på jobb får jeg nok bare en sur pilot' date=' som ikke ser humoren, på nakken.. ;) [/quote']

     

    Lære deg og vinke først kanskje? Før du skryter på deg for mye. ;)

×
×
  • Opprett ny...