Gå til innhold

Åge Storli Berg

Members
  • Innholdsteller

    1 562
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Åge Storli Berg

  1. Dette er absolutt å anbefale. Har selv denne yoken, to throttlequadranter pluss pedalene, og de fungerer utmerket i windows 7. Absolutt verdt pengene. Skal man ha noe mer realistisk beregnet på store fly må man gange opp prisen en del. Saiteken er en god all-rounder, og et konge begynnersett!

  2. Nå kom en østlandstur opp i kalenderen her, hvordan er mulighetene for å stikke innom på lørdags ettermiddag/kveld? Må man kjøpe noe bilett på forhånd, eller er det bare å møte opp ? og evt. pris

  3. Skal ikke si at dette er ren løgn, men jeg synes det virker rart. Døren har jo en liten hendel som må benyttes for å oppheve en mekanisk lås, for deretter å flytte døren innover, for å "snus" inne i flyet og deretter å skyves utover igjen for å gå i lås. Virker merkelig at hun skal ha klart å lukke den og støtte seg på den samtidig. Og som flere her sier, det står som regel en eller to av crewet og ønsker folk velkommen ombord, og disse ville nok mest sannsynlig ha fått med seg dette FØR ulykken inntraff.

  4. Selger mitt Nikon D40 kamerahus med alt originalt utstyr. Dette innebærer batteri, lader, USB-kabel og manual på CD.

     

    Aldri vært noe problem med dette kameraet. Har vært eid av entusiast, og behandlet deretter. Ta kontakt ved spørsmål!

     

    1000 kroner eller bud! :)

×
×
  • Opprett ny...