Gå til innhold

Martin Svarstad

Members
  • Innholdsteller

    562
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Martin Svarstad

  1. Flere fly har en APP funksjon på autopilot som gjør at hvis du aktiverer den før du er etablert på ils, så vil flyet følge både localizer (retning) og glideslope (høyde). Eller så kan du justere det selv etter instrumentene som blir aktive når du har stilt inn riktig frekvens for ILS'en. Det velger du selv.

  2. Jeg har vært mer online enn før :D Det er vel litt forskjell fra atc til atc om det har hatt en positiv eller negativ effekt. Men alt i alt er det mindre nå enn før ja..

     

    Hehe, jonas, det reagerte jeg faktisk ikke ved når jeg leste det. Men bare så det kommer klart frem, så er de nye reglene verdensgjeldende og kommer fra Vatsim-ledelsen.

  3. Så klart! Pythagoras setning!

    Vektorene danner jo en rettvinklet trekant med vektoren mellom koordinatene som hypotenusen

     

    Ja det går an når det er snakk om veldig korte avstander, men som sagt, jorda er ikke flat, så ikke ta med for mange desimaler.

  4. Og da er jeg den første i rekken til å gratulere deg med ny raiting! Du takler fint stress, og har mye teori innabords - begge er 2 nyttige egenskaper når du skal sitte alene i tårnet :D Takk til de som kom og fløy ikveld!

     

    Hilsen mentor Martin Svarstad

  5. Jeg har et problem med VRC som gjør at jeg må trykke transmit button i vrc jevnt og trutt for å kunne høre andre som snakker på kanalen. Kanalen er satt opp som primary channel, og jeg kan godt snakke i teamspeak samtidig (så headsettet fungerer) uten at jeg hører noe på kanalen i vrc. Noen som har vært borti dette før?

  6. Det er jo et ekte fly da :P Bare at det er radiostyrt.. Er ikke en person som sitter i en luftballong og drar i noen snorer mener jeg :D

     

    Neida, jeg skjønner hva du mener, og det er det som er noe av sjarmen med RC flyving også syns jeg!

×
×
  • Opprett ny...