Gå til innhold

Andreas F Berger

Members
  • Innholdsteller

    526
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Andreas F Berger

  1. Når vi prater om fysiske tester. er det noen som vet om 200 meter svømming gjennomføres i Vannsjø? eller slipper vi unna med en svømmehall?

    Jeg kan ikke love noe, men tror nok dere slipper unna med en svømmehall, for vannkvaliteten i vansjø er svært dårlig og det er veldig mye alger der, så det er flere år det har vært badeforbud flere steder der.

     

    Angående kondisjonstrening så har jeg lært på skolen (går på idrettslinje) at den mest effektive måten å øke slagvolumet (og dermed maksimalt oksygenopptak) på er å gjennomføre intervalltrening med en arbeidsintensitet tilsvarende 90-95% av maksimal hjertefrekvens (altså like under eller på maksimalt oksygenopptak). Å bruke 4x4 minutters arbeidsperioder med 3 minutters aktiv pause mellom hver 4 minutter skal gi best resultat, både hos dårlig trente, moderat trente og topptrente. Man øker da maksimalt oksygenopptak med omtrent ½ prosent per treningsøkt.

  2. Jeg synes det var en helt grei artikkel, som gir den informasjonen en vanlig mann i gata har behov for. Bildet skal vel kanskje indikere hva journalisten mener med "digre fly", selfølgelig burde han ha brukt et bilde av Airbus når han skriver Airbus i artikkelen, men det er vel kanskje noe med rettigheter til bildene som ligger bak også, men hva vet jeg. Grunnen til at han skriver Airbus er vel at en stor del av flåten til Finnair består av Airbus.

  3. Dette blir artig, jeg kommer garantert. :)

    Hva jeg liker eller ikke skal jeg ikke si så mye om, siden jeg bare har vært på airshow en gang tidligere så liker jeg alt. ;)

     

    Har også hørt noen rykter om at Patruille suisse skal komme! :)

  4. Har nå laget en verden:

     

    PW#330. Flightsim.no

    Startår: 2000 (hvis ikke blir spillet så kort)

    Startfly: 2x B737-300

    Spilllengde: 8 AM år

    Maks baser: 8

    Maks baser utenfor ditt "hjem" kontinent: 4

    Passord: hangar

     

     

    Dette "kosta" 200 tokens (så vet dere det :grin:)

     

    Selskapet mitt heter forresten United Wings

     

  5. Så det var du som la inn den ja ;)

     

    Ja, kan trygt si at det har blitt huskestue der, men de får mene hva de vil. Dagens nyheter er uansett gode for den flotte flyplassen vår, så det blir nok forhåpentligvis en løsning. :)

×
×
  • Opprett ny...