Gå til innhold

Fredrik Schjetne

Members
  • Innholdsteller

    198
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Fredrik Schjetne

  1. Flesland TWR kommer og vere åpen ett par timer fremover nå. Velkommen!
  2. Tisdag 4/8 mellan klockan 20:00-21:30 local är alla välkommna till Bergen Flesland där jag kommer att ha TWR Checkout. Behöver trafik! Mvh Fredrik Schjetne
  3. Heisann! Vet att dette har hvert oppe för men tar det opp igen. Har kjöpt meg ny PC og FSX og har begynt og fly med Fsinn. Problemet er att når jeg starter Fsinn så går frameraten ned fra 20 till 8-12 i 2D-cockpit. Stenger jeg ned Fsinn så går den opp igen till 20FPS steady. Noen som vet noe om dette? Specs: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ Nvidia GeForce 8500GT 512MB 2GB DDR2 RAM Windows XP PRO FSX SP2 Wilco Airbus Vol.1 Fsinn 1.3 (Beta)
  4. Hei Freddy! Jeg har en slik joystick. Hvor mye kan du betale for den? mvh Fredrik
  5. Drar ner priset till 3500 SEK ink. frakt. Hoppas att någon vill ha den! Peace
  6. Hallo! Säljer nu min laptop. En Asus Z9200L som fungerar utmärkt till arbete, musik och enklare spel! Specifikationer: Processor: Intel Celeron M Processor 370 1,5Ghz 15.4" WXGA TFT LCD Minne: 1024MB (nyligen uppdaterat) Hårddisk: 40GB Batteritid: Ca 2 timmar Optical Drive 24x CD-RW/DVD Combo Wireless IEEE 802.11b/g 4x USB Microsoft Windows XP Home (orginal) Allting i orginal! Pris: 4500 SEK (ink. frakt) Bor i Sverige men datorn kan skickas.
  7. Nei, han endra seg, kom på att det ikke var det beste. Desverre hade gjerne solt den
  8. Må desverre meddele att auktionen er kanselert pga restriktinoer fra faren min.
  9. Svårt å si for meg, men det er jo en flott bag så har kanske tenkt meg ca 1000 som minstebud.
  10. Ja den så jeg, får se litt hva andre har for pris og komme med.
  11. Jepp jeg så det, la deg till på msn =)
  12. Hei folkens! Her kommer bilder på bagen =) [image]http://img.photobucket.com/albums/v333/Fredrik0099/Bild018.jpg[/image] [image]http://img.photobucket.com/albums/v333/Fredrik0099/Bild020.jpg[/image]
  13. Okey flott =) Jeg fixer bilder till deg imorgen så får vi se! Den er som sagt ikke mye slitt og er jo "the real deal" har vert på mange sted i verden och på mange fly=) Ha det gott!
  14. flott med hurtigt svar! Kan få opp bilder tills imorgen viss det går greit? Hva kan du tenkes betale for den?
  15. Hei! Har en Braathens bag som bare står her og vurderer og selge den. Den er brukt av faren min som nå flyr i SAS Braathens men bagen er fra Braathens tiden. Er ikke slitt mye bare standard "pilotslitt". Setter ingen pris nå, checker om noen er intressert så kan jeg legge opp ett pris og litt bilder.
  16. Tenkte bare høre om det er noen som har tenkt og logge på som ATC i Norge ikvell? Hade vert flott med Oslo CTR og muligvis Stavanger CTR. Ha det gott!
  17. Blir det noe av Eurocontrol Nord ikvell? Har ikke sett noen booking noe sted men håper på att det kommer, ser veldigt flott ut =) Ha det gott!
  18. Tusen takk for ikvell! Fick meg en fin tur fra Kjevik till Oslo Tusen takk for flott ATC! Ha det bra!
  19. God dagens! Er nå tillbake igen på VATSIM og med FS etter ett oppehåll på ca ett halvt år =) Tenkte ta meg noen turer ikvell på VATSIM for å pröve FS litt og hade vert veldig flott med litt ATC runt Oslo og andre steder å for den delen Hade vert veldigt flott om noen vill og har tid med det ikvell og viss det kan bli litt trafikk og Ha det gott!
  20. Vill bare takke till disse gutta som gav meg ATC idag, har nå fått tillbake interesset for å fly FS. Tusen takk skall dere ha
  21. Hade det ikke hvert flott att ha deler av Norge ATC dekket ikvell? Hade tenkt å ta mig en tur i FS som jeg ikke har gjort på veldigt lenge, og hade vert flott med ENGM APP og Oslo CTR og sånn =) Håper på dette
  22. Hade vert flott med den streamingen det er klart det, men det får Thomas bestemme. Han skulle kanske kunne streame bare en viss tid på dygnetnet sånn att han ikke trenger og ha på PC´n under natta. Men vi får se hvordan det blir =)
  23. Tusen takk allesammen for mange flotte kommentarer Begyner imorgen som Tower på ENGM Ha det gott da!
×
×
  • Opprett ny...