Gå til innhold

Alexander Bellizia

Members
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Alexander Bellizia

  • Bursdag 30. nov. 3

Alexander Bellizia's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hmm, var på jobb i Holmenkollen igår og sånn ca.kl 14 tror jeg svevde det noe stort med 4 motorer over oss fra vest. Fikk ikke sett helt hva det var men det er vel ikke mange alternativer, men fra vest, hvem kan det være?
  2. Se her ja. Det vil si at den passerer Oslo øst sånn rundt 10.30-35 imorgen da hvis den er på samme ruta OG skal lande nordover.? Eyes to the sky..
  3. Hei, noen som har oversikt over når det kommer en big mama til gardermoen? Jeg mener å ha sett at det ihvertfall er ett cargo fra Kina som er innom av og til. Har god utsikt over innflyvning fra sør og øst her jeg bor men har til gode å se noe særlig annet enn 737 og airbus.
  4. Det har vel mest med at mannen i gata ikke bryr seg filla om det er realistisk eller ikke, og det er stort sett de som går å ser filmene. Det har ihvertfall lite med at de som lager filmene ikke vet hvordan det virker. Nå er jeg også en av dem som irriterer seg over fly/biler som er enkelt gjort i film, men tenk deg om hvor mange ganger du irriterer deg over sykehusscener som er urealistiske, datamaskiner, tannleger, journalister, forskere osv osv. Hvis Hollywood skulle tatt hensyn til enhver nisjegruppe når de lagde film tror jeg underholdingsgenren film hadde dødd iløpet av en uke.
  5. Hei. Hvis noen hadde fått til dette hadde det vært kjempegøy. Tenk og kunne kjenne seg igjen over Oslo f.eks. Har desverre ikke annet og bidra med enn min moralske støtte.
×
×
  • Opprett ny...