Gå til innhold

Øyvind Grassdal

Members
  • Innholdsteller

    625
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Øyvind Grassdal

  1. *sikle* *sikle*

     

    Kanonbra film, dette likte jeg veldig godt. Her skal du pigede få lov til å pøse ut med mer fantastiske filmer, og gud som jeg gleder meg til det :)

     

    STÅ PÅ!

  2. Rolf Arne: Det finnes homofile piloter ^^

    :grin:

     

    Men til trådstarter: Det første jeg tenkte var "Åh, ikke enda en post", i samme sekund da jeg leste teksten, klappsete med SAS og så bildet var det rett på tanken: "Her må jeg skaffe meg oppskriften". Du hadde lurt meg grundig hadde du "polert" hånda til kapteinen slik at den ikke var så hakkete. Flott motiv var det også. Ser frem til flere lureribilder fra deg.

     

    Keep up the good work :)

  3. Vel noen må jo tydeligvis ha klart det ellers så hadde vel tårnene fortsatt stått der.

     

    Jeg husker ikke når, men for en del år siden eksperimenterte NASA i samarbeid med USA's regjering i et eksperiment hvor de testet forskjellig fuel og hvordan denne fuelen oppførte seg ved krasj. For å ikke risikere menneskeliv utviklet de en avansert metode for å fjernstyre flyene.

    As2l3TIiEnI

     

    Dermed er det "problemet løst".

     

    Ang. de svarte boksene, så var det kun en brannmann som hevdet å ha funnet en av boksene, men noe mer til dem har ikke offentligheten sett.

  4. F-16 flyene var ikke i lufta før kl 16.50 ca, og de står enda på Sola etter det jeg vet.

     

    Sveitserne kjørte ikke fullt program i går fordi det var skyer. Jeg så deres show i dag også, og det var mye bedre i dag enn i går.

     

    Etter det jeg fikk med meg, så har vi fått store fine grønne tall på budsjettet.

×
×
  • Opprett ny...