Gå til innhold

Arnt Einar Skarshaug

Members
  • Innholdsteller

    110
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Arnt Einar Skarshaug

  1. Det spørs vel litt på hvor lange turer du tar.Jeg selv har ca 19 destinasjoner. Jeg tyner hver leg til det ultimate når det gjelder avstander og hver leg hos meg er en hel dags tur. Jeg kommer nok til å legge inn noen destinasjoner som viker litt fra selve ruten også siden jeg vil besøke diverse plasser som ikke er for langt unna. Må jo ta seg til til å være litt "turist" innimellom også..hehe
  2. Til dere som vil fly verden rundt i et single eller double prop fly så kan dere sjekke ut denne siden: Solo Flights Mange vet sikkert om den fra før men er en fin side som inneholder alle punkter i de diverse rutene som har blitt brukt i virkeligheten. Men må bare legge til at de som fløy disse rutene hadde ikke GPS enda. Selv har jeg nå funnet en perfekt rute derfra til min egen tur i en cessna 210 som jeg også har funnet alle flyplassene til på avsim og flightsim.com. Men har redigert bitte litt siden jeg starter fra ENML.
  3. Har dere noen tro på at dette blir fremtiden? Privat Romskip! Nettavisen
  4. Ja verdana blei mye bedre. Basen blir nok både her i Molde og i nord tenker jeg. Har fått med en person til som tar seg av alt som har med schedules å gjøre..jeg vet ikke om han vil være anonym enda men hvis han vil stå frem så dukker han opp her..hehe
  5. Nei jeg har ikke spurt om tilatelse. Tror ikke det er så farlig at jeg tar et bilde fra noe som er er så helnorsk som Flåklypa og putter det i en hale til flight simulator. Når det gjelder copyrights så er det nok ganske mange repaints som man kan stille spørsmålstegn med.Jeg tviler på at alle painterene har spurt om tillatelse til alle sine paints. Dette her er tross alt et spill. Takker for de svarene jeg har fått..har forandret fonten nå..hehe..så den blei litt finere ja. All feedback taes imot med stor takk. Etterhvert vil vi trenge noen til å painte hele flyflåten også så det blir nok å gjøre fremmover. Innvielsen vil skje i Vatsim der planen er å fly alle flyene til norge fra fabrikkene. Er sikkert ikke lett å starte et VA siden jeg har sett mange gå nedenom og hjem..men vi i NorWays vil ikke gi opp. Vårt mål er satt høyt og jeg håper og tror dette vil bli bra.
  6. Jeg har startet et nytt VA som er under oppbygging. All feedback taes imot med stor takk.Besøk oss her: ---->NorWays
  7. 7E7 Dreamliner !!! Og info finnes også på Boeings hjemmeside
  8. Jeg vurderer å starte mitt eget VA, men har ikke så mye peil på det siden jeg ikke er med i noen VA selv. Det jeg lurer på er feks åssen får man til det med "logging" på sidene og slikt? har sett på VA Norwegian og de har logging via sin web side. Er det også et must at de må være innom Vatsim? Flyr de alle rutene online, eller logger de ruter de flyr uten å være i multiplayer? Jeg vurderer å kjøpe en ATC sim som kan brukes sammens med FS9 og bruke den som en del av min egen VA. ATC simulator 2 fra Aerosoft er det vel. Som skal brukes til opplæring innen min egen VA. Er dette noen lur ide? Tenkte jeg måtte spørre før jeg gjør noe overilt.
  9. Mine favoritt fly for tiden er: 1. Carenado Beechcraft Bonanza F33A 2. Carenado Beechcraft Bonanza V35 Er meget behagelige fly både til korte og lange turer.
  10. Selv har jeg ikke vært borti disse virtuelle flyselskapene, men jeg har jo kikket litt på sidene dems og slikt. Men det jeg lurer på er om feks Virtual Braathens og Scandinavian også kommer til å slå seg sammen som i virkeligheten? Er bare et spørsmål jeg kom på nå i farta.
×
×
  • Opprett ny...