Gå til innhold

Jonas Lysne

Members
  • Innholdsteller

    307
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Jonas Lysne

  1. Hei

     

    Jeg har noen bilhøytalere liggende som ikke skal i noe bil (med det første). Tenkte da å bygge dem inn i en høytalerkasse siden jeg mangler brukbare stuehøytalere. Jeg tenkte litt på å bygge selv, men det blir fort mye arbeid. Derfor ser jeg etter noen gamle høytalere/kasser jeg kan sette dem inn i.

     

    Det er primert en 5" og en 6x9" høytaler som skal inn. Har også basselement på 10", men siden det er litt andre kriterier for basskasser er det ikke viktig at de passer inn.

     

    Siden elementene uansett skal ut, kan de godt vere sprengt eller ødelagt.

     

    Har noen i oslo (jessheim)-området noe slikt liggende til en billig penge eller eventuellt gratis hadde jeg vert evig taknemmelig!

     

     

     

     

     

  2.  

    Rart, jeg flyr alltid med ungdomsbilett, men har ikke det problemet. Sist jeg fløy hadde jeg sete 5 elns, men da hadde jeg innsjekk (slik selvinsjekk ved flyplassen). Har heller ingen problemer med å velge et sete langt fremme når jeg sjekker inn på nettet.

     

    Rart at ikke du også kan gjøre det slik også.

  3. Graiits;)

     

    Begynte sjøl på VK1 flyfag i bodø no forrige mandag!

     

    Fekk og telefon frå sola og skedsmo om at eg kom inn, men eg hadde allerede hybel her oppe så eg gadd ikkje finne på nytt ""

     

    Lykke til vertfall

     

    ""

  4.  

    William:

     

    Igjen har fsplanet vunnet en rettsak. Jeg blir så sinnsykt sint på slike folk, lenge har en haug av folk visst at fsplanet legger ut ting på siden sin som de har hentet fra avsim og flightsim.com sine filbiblotek... Derretter legger de ut en avgift du må betale for å laste ned filene. Igjen har en freeware author tapt penger og mot i en rettsak mot fsplanet.

×
×
  • Opprett ny...