Gå til innhold

Knut Atle Stenbock

Members
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Siste besøk

Knut Atle Stenbock's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Det er sikkert jeg som forklarer meg litt feil her.... Uansett takk for svaret. Men når ikke dette systemet er på flyplassen. Hvordan skal jeg da vite hvor mye jeg skal synke etc når sikten er lik null??. Må jeg da vite hvilken høyde flyplassen ligger på. for så å beregne dette selv??
  2. Jeg morer meg hver kveld med å fly gardermoen til kastrup, London etc i kraftig snøvær og liten sikt. Dette for å trene opp mine kunnskaper på å lande med instrumenter. Enkelte ganger får jeg opp vectors som viser hvorvidt jeg ligger for høyt eller for lavt etc. Andre ganger som f.eks på Torp får jeg ikke opp disse vectors. Er dette noe som kun er innstallert på enkelte flyplasser??. (jeg flyr kun 737). Når jeg forsøker å lande med minimal sikt på torp har jeg problemer med å vite hvor raskt jeg skal synke for å treffe rullebanen. Noen som har noen gode råd??
  3. Jeg er nytt medlem her, og relativt ny med fs2002. Min erfaring er at det er lettere for meg å lande med f.eks 737 dersom jeg bruker autopiloten helt til jeg er "established on the localizer" som de sier det. Dvs at jeg overtar spakene fra ca 2700ft. Er dette måten det gjøres på "in real life"?? eller er det jeg som jukser?.
  4. Jeg så på noen av inleggene her at dere viser bilder inne fra flyet, og da ikke bare fra cockpit.. Er dette spesielle downloads som jeg kan laste ned eller kan man gjøre det enkelt fra standardversjonen av fs2002? Forøvrig anbefaler jeg alle og prøve en Take off fra Singapore National Airport. Gjorde det i går kveld med min 737. Veldig stilig og krevende flyplass (spes for landing) ettersom flyplassen ligger mitt i byen.
  5. Takk for svarene. Nei er enig i at man skal kunne det uten autopilot, og det går relativt greit det også. Men morer meg litt med å legge inn mye dårlig vær etc, og da føler jeg det kan være litt enklere med autopiloten på å holde innflygningen stabil.
×
×
  • Opprett ny...