Gå til innhold

Joacim P. Arnestad

Members
  • Innholdsteller

    314
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Joacim P. Arnestad

  1. Er det Rio Amazonas du tenker på kanskje?

     

    Det må være Rio Amazonas han tenker på. Beskrivelsen hans får det i alle fall til å virke slik..

     

    Noen som vet om det er en bug, eller er faktisk flyplassen så ekstrem?

  2. Min bror jobber om dagen som en slags alt mulig mann innenfor et IT-firma, og blir noen ganger kalt ut for å ta en titt på maskinene til deres kunder om noe er galt. Det første han gjør når han setter seg ned foran skjermen er å sjekke om Norton Internett Security er installert. Er programmet lagt inn, sletter han det omgående. Og dette løser faktisk problemet i 8 av 10 tilfeller..

  3. Jeg stiller nok i fluevektklassen her på forumet når det gjelder størrelsen på FS mappen, for min er på usle 5,2 gig. Den lave størrelsen har en sammenheng med at min stakkars maskin bare så vidt klarer og kjøre FS slik den originalt er (ikke det heller noen ganger), så jeg kan dessverre ikke meske meg med all verdens FPS spisende addons..

  4. Stusser litt på overskriften "GJØR FLYTURER MORSOMME", synes dere ikke at flyturer er morsomme ? Trodde de fleste som vanket her syntes det, ihvertfall gjør jeg det. Jeg gleder meg over hvert minuttet (stort sett iallefall) jeg er der oppe, og så fort jeg kommer ned igjen lengter jeg opp igjen ""

     

    Dette er jo bare måter å gjøre en allerede mosrom flytur, enda morsommere! ""

  5. Ja! Begge motorene går med lik ytelse. Flyet svinger ca 5grader til venstre før det ombestemmer seg, og svinger hart høyre.

     

    Flyet ditt er helt klart i en tilstand av politisk villrede. Det sniffer litt på sosialismen, for deretter å dra hardt over på den kapitalistiske sti. Jeg vil anbefale deg å snakke med flyet, overbevis det om at en balanse mellom høyere og venstre siden er veien å gå, så skal du se det beveger seg rett frem til alle døgnets tider. ""

  6. Endringstiden på innlegget mitt var over, så jeg får gjøre det på denne måten. Det kunne jo ikke være som det var... ""

    Slik skulle det egentlig se ut:

     

    Hehe. De får sikkert et klekkelig risikotillegg i den jobben... ""
×
×
  • Opprett ny...