Gå til innhold

Joacim P. Arnestad

Members
  • Innholdsteller

    314
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Joacim P. Arnestad

  • Bursdag 27. jan. 1986

Joacim P. Arnestad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det var utrolig greit gjort av Geir-Ove ja! Han burde nesten fått en æresfarge på navnet sitt som takk.
  2. Ikke en bra holdning det der Rune.. Det er mange (inkludert meg) som har funnet ut hvor mange mye bedre nettlesere enn IE det finnes der ute..
  3. Nådde ikke X-15 "bare" en hastighet av 4.500 km/t i 67?
  4. Ta en tur på Colosseum. Det er ikke akkurat verdens beste kino, men det er en spesiell stemning der..
  5. Det må være Rio Amazonas han tenker på. Beskrivelsen hans får det i alle fall til å virke slik.. Noen som vet om det er en bug, eller er faktisk flyplassen så ekstrem?
  6. Min bror jobber om dagen som en slags alt mulig mann innenfor et IT-firma, og blir noen ganger kalt ut for å ta en titt på maskinene til deres kunder om noe er galt. Det første han gjør når han setter seg ned foran skjermen er å sjekke om Norton Internett Security er installert. Er programmet lagt inn, sletter han det omgående. Og dette løser faktisk problemet i 8 av 10 tilfeller..
  7. Jeg stiller nok i fluevektklassen her på forumet når det gjelder størrelsen på FS mappen, for min er på usle 5,2 gig. Den lave størrelsen har en sammenheng med at min stakkars maskin bare så vidt klarer og kjøre FS slik den originalt er (ikke det heller noen ganger), så jeg kan dessverre ikke meske meg med all verdens FPS spisende addons..
  8. Jeg vil anbefale deg og ta kontakt på forhånd ved å sende et brev eller ringe, sjansen blir nok større for at du da faktisk får komme frem i cockpiten under turen.
  9. Hvorfor ikke? Om man er en hengiven flightsimmer og profesjonell designer så kan faktisk det å få kreditt for noe slikt være stort for vedkommende.
  10. Dette er jo bare måter å gjøre en allerede mosrom flytur, enda morsommere!
  11. http://www.flightsim.no/cgi-bin/file/search.cgi?query=FMC+til+PMDG
  12. Det ville vært rart om det ikke er tilfellet, for det er en nokså alvorlig overtredelse av passasjerenes lit.
  13. Du kan jo se om disse gjør ting litt klarere.
×
×
  • Opprett ny...