Gå til innhold

Thomas Lorentzen

Members
  • Innholdsteller

    2 853
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Thomas Lorentzen

  1. Prepar3D virker interessant nok, blir spennende å se hva fremtiden kan bringe med seg.

     

    TAKK for innlegget!!!!! Vi har hatt nok på nettet om EULA. Du har helt rett i det du sier og la oss slippe en EULA-diskusjon her inne!!!!!!!!!!!!!

     

    Eller så kan kanskje du begynne å feie for din egen dør, få bort den alldeles overdrevne bruken av "!" som du alltid har.

  2. Nei, mener hvordan plassene er organisert. Flyene står ikke bare øst/vest der oppe, det er stands som også er basert på turnout, altså som ikke trenger pushback.

     

    Når det kommer til hvor mastene står kan jeg sikkert ta bilder av disse i helgen, det er også blastfence der oppe om det er noe du har liggende.

  3. ... selvom det her kun er 2 bilder.

     

    Med NGX, OPUS, FlightBeam SFO, FSDT Vancouver, ORBX PNW og PAKT kan man ikke annet å si enn at det begynner å bli flott "borti der"! :)

     

    Været var strålende i San Fransisco, men det tettet seg til sør for Portland og da var det overskyet og duskregn hele veien til Vancouver OG til Ketchikan!

     

    CYVR_zpsb8950761.png

    Final 08R

     

    CYVR1_zpsd57305f4.png

    Turnaround..

  4. STAB TRIM U/S. STAB OUT OF TRIM LIGHT ON AT FL390. A/C UNABLE TO CATCH FL100 WITH AP ON. MANUAL FLYING. MANUAL TRIM OK.

     

    Ikke at jeg har en flekk med det, men er det gunstig at en Senior Maintenance Supervisor går ut på et åpent fora å formidler slike inputs?

     

    Har erfart etter mange år i bransjen at man skal være forsiktig med hva en sier. Dog, mulig STS har en annen policy, derav spørsmålet.

×
×
  • Opprett ny...