Gå til innhold

Erik Lunde

Members
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Erik Lunde

  1. Savner kastrup scenery til fs2002. Noen som vet hvor det finnes?
  2. Nå jeg skal expotere mine fine produkt til flight simulator filer (.bgl)Jeg har versjon 1.1, mens den versjonen som følger med fs 2002 er 1.0 , så jeg lurer på om det er plugin`en i fs2002/gmax/flightsim/pulgin som bare virker til vesjon 1.0. Eller om det er noe annet.
  3. Er det fs 2000 eller fs 2002
  4. Jeg har et problem med registrering av gmax. Nå har jo det kommet en ny versjon av gmax (gmax 1.1) Men jeg har installert den som du finner i c:/progrmafiler/microsoft games/fs 2002/gmax og når jeg skal registrere versjonen går det bare ann å registrere gmax 1.1, må jeg laste ned den nye versjonen eller finnes det andre måter? Takker på forhånd.
  5. finnes det en side der man kan lære seg gmax?
  6. Når jeg installerer FS2000 kommer dette opp etter 15%: Setup failed to extract files from E:/game.cab. This is most likely caused by low memory (low disc space for swapping files) or corrupted cabinet file. Please restart your machine and run setup again. Det kan ikke være det med low disc space... for computeren har 1.7 GHz og over 300 mb ram og 36 GB ledig disc plass. Er det noen som har hatt dette problemet og har løsningen E:/ er cd-rom
×
×
  • Opprett ny...