Gå til innhold

Laurenz Edelman

Members
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Laurenz Edelman

  • Bursdag 30. nov. 3

Laurenz Edelman's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det gikk fort! Så bra Men nå ble jeg samtidig litt nyskjerrig på en sånn touch panel. Det er noe jeg prøvde å finne ut av for en god del år siden men ga opp den gang. Hvor for man tak i slikt og er det dyrt?
  2. Neeeeeeeeeeeeeeei :cry: Leverte en på gjenvinning I GÅR! Det kan være et tips å sjekke med SITA på OSL. Er du heldig så har de noen gamle skjermer igjen. Har dessverre ikke noe e-post eller telefonnummer til de, men OSL har sikkert.
  3. Det kommenteres at det kan ha vært for å kompensere mot kraftig crosswind. Men jeg er ingen pilot...
  4. Jaja, denne er så utrolig at jeg nesten må dele det her. Gjennom et søk på Google fant jeg en gammal annonse for et puslespill. Jeg tar kontakt og han ber om et bud. Jeg har tidligere sett de blir solgt for 50-100 kroner så jeg byr 100. Så får jeg en litt småsur melding tilbake om at skambud ikke vil bli besvart flere ganger. Litt paff så beklager jeg at det ble oppfattet slik og lurer på om han ikke kan nevne en pris. Svaret ble kort og kontant at en samler vil gi 3500,- Skal man le eller gråte? :crazy:
  5. hehe, har noe derfra å men fokuset ligger på Braathens :cool:
  6. Sæææært??? :whistle: Jeg samler ikke på ølbriketter (langt særere en JD foresten) men har noen brikker liggende på bordet fra Leffe.
  7. Hei, Jeg har sendt deg en mail. Jeg forstår godt om du ikke vil kvitte deg med slikt. Mange minner i sånt. Jeg har en del kopper og glass fra før, som jeg har kjøpt av en som har jobbet i BU-catering. Men kanskje du har noe jeg ikke har. Hilsen, Laurenz
  8. Hei, Jeg samler på ting og tang fra Braathens og er i grunn interessert i alt. Våttservietter, dokumenter, reklameeffekter osv. Om noen har noe de vil bli kvitt så kan du sende mail til laurenz.edelman(a)jernbane.net Hilsen, Laurenz
×
×
  • Opprett ny...