Gå til innhold

Jan Otto Ruud

Members
  • Innholdsteller

    381
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Jan Otto Ruud

  1. Right! Last ned filene først. Deretter betaler du og får instalasjonskodene på epost. Det er derfor MEGET viktig at du skriver rett emailadresse når du betaler.

    Med alt på plass er det bare å starte installasjonsprogrammet, taste inn de mottatte kodene og nyte de fine fjellene på en ny måte ""

  2. Da jeg reiste til Kreta med Novair/Apollo forrige uke måtte vi betale ekstra for å få mat på flyet, så vi takket nei takk og hadde med matpakke. Den var mye billigere og sikkert like god som det de som kjøpte mat fikk:)

    Det morsomme var at en av kabinpersonalet hvisket til oss at han hadde sørget for å få med noen ekstra matbrett som vi kunne få for 75 kroner. De ser nok sitt snitt til å tjene litt på si' ser det ut til:-)

    Men 949 kroner for en uke på Kreta var så billig at vi var kjempefornøyd selvom flyturer på trange charterfly er en lidelse...

  3. Det ser sant ut siden det er en dag for tidlig å spøke om sånt.

     

    Så nå kan vi bare gjette på hva som blir default flyplass i FS2004. Jeg hadde en FS versjon for Amiga som hadde en eller annen flyplass i San Fransisco som default, men ellers har det vært Meigs på alle versjoner jeg har sett.

     

    Noen kvalifiserte gjetninger på default flyplass i FS2004?

  4. Jeg bare lurer litt på hvor lavt over bakken forsvaret har lov til å fly.

     

    Jeg hadde en fredfull skitur på Blefjell på tirsdag da jeg plutselig hørte et drønn rett bak meg. Da jeg fikk summet meg og så opp dukket det noe som så ut som en F5 et par hundre meter over hodet på meg.

     

    Det var jo ganske gøy å se et jagerfly på nært hold, men jeg synes det er litt pussig at de har lov til å fly så lavt over bakken at de skremmer vettet av folk på skitur.

  5. Nedstigning er helt greit ifølge bokmålsordboka på nettet. Jeg kommer ikke på noe bedre ord i farta "" Han kunne jo sagt at de går ned mot Gardermoen eller noe sånt, men Norsk er nok såpass fattig at descend kanskje ikke har noe bedre ord? Det lyder heller ikke helt rett å si at vi har begynt å synke ned mot Gardermoen?

×
×
  • Opprett ny...