Gå til innhold

Rune Jansen

Members
  • Innholdsteller

    209
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Rune Jansen

  1. Utrolig mye unyanserte rariteter i denne tråden...

     

    "Microsoft og ACES gjorde iallefall en elendig jobb med FSX' date=' håper den neste blir noe virkelig revolusjonerende."

     

    Elendig? Etter SP1 er spillet raskere enn FS2004 på en riktig konfigurert dual core maskin. Spillet/simulatoren er utrolig omfattende, noe Microsoft har fått til ved å henvende seg til et bredt spekter av konsumenter (noe som har sikret utviklingsmidler), dessuten er spillet utrolig godt egnet for 3. parts utvikling.

     

    Elendig?

     

    Se hvordan det blomstrer rundt FSX.

     

    At ACES er nedlagt er tragisk, og det virker ikke som dere forstår konsekvensene.

     

    Til sist, ang. myten om Xplane og flydynamikk: http://www.simpilotnet.com/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=9 [/quote']

     

    SP1 kom jo ut lenge etter fsx. Ut av boksen sugde fsx skikkelig, og det er ikke mulig å bortforklare engang!

     

    Etter SP1 har det blitt greit, men ikke noe mer. Burde være mulig å utnytte kraften i nye pc`er på en MYE bedre måte enn gjort her. Problemet etter min mening er at de ikke klarer å tenke nytt, og at de er for opptatt av bakoverkompatibilitet. På et eller annet tidspunkt må man slippe det gamle og se fremover. Det er litt av problemet med fsx, man får ikke i pose og sekk!

     

    For å se mot en evnt neste versjon av flightsim, bør man satse på en kraftig editor. En in-sim editor som lar deg forandre på så og si alt på en enkel og rask måte. (bortsett fra terreng som bør være så høyoppløselig som mulig). Tenk hvilke muligheter det kunne by på, f.eks i forhold til brukere av flightsim.no. Man kunne gått i grupper, der hver gruppe modellerte/oppdaterte sitt fylke om ikke ned til minste hus, så ihvertfall til minste byggefelt. Bare ett problem, tredjeparts utviklere går glipp av inntjening, som antakelig er grunnen til at vi aldri får se noe sånt ifra MS.

  2. Hei Andreas.

    Imponerer meg overhodet ikke.

    Snur en 737 eller A321 like fort og det noen hundre ganger om dagen, hos oss.

    Og noe mere "pay load" en skarve 5-6 tonn, pluss pax inn og ut + rydding av cabin + fueling.

    Imponerer meg ikke det heller, Teamwork og ko-ordinering heter det.

    Men lykke til med vinter operasjonen. Håper det går bra.

     

    Noen som så Først og Sist på fredag der de diskuterte arroganse? ""

     

    Kom bare til å tenke på det da jeg leste dette innlegget.

  3. ...hmm, begynner å lure på om FS2006 er utviklet med tanke på Directx10 og Windows Vista? Microsoft har sagt at Vista skal lanseres som en "game-platform", med egne "launch-games". Kan det være at FS er et av disse evnt.? Vista er vel ikke planlagt på markedet før om et år, og innen den tid er det vel lansert grafikk prosessorer med opptil 1GB dedikert minne, og neste generasjon intel "pentium" dual core cpu`s kommer vel neste høst...vært helt morsomt om neste FS ble optimalisert for DX10 spesifikkasjonene....ser for meg min neste maskin; 4Ghz dual-core med 4Gb ram, nvidia 8xxxGTX med 1GB på kortet....da burde FS kjøre litt glattere og litt penere ""

  4. Jeg kan faktisk "glede" Rune J. med at jeg nå er i en planlagt aksjon.........høstferie.....

     

    Ja, fint det slipper å dukke opp en diskusjon om det da ""

     

    Det er klart, dere er jo i en særstilling i forhold til at dere er veldig knyttet til avinor...og ikke akkurat kan skaffe arbeid et annet sted; uten at det får store konsekvenser. Men jeg er fortsatt ikke overbevist om at det som skjedde for noen uker siden ikke var en aksjon jeg da ""

  5. Ja det er flere ting som gjør at det er lett og tro at dette var en aksjon. Men dine siste innlegg her Sander, kaster et litt annet lys på saken. Du viste ydmykhet for at du kanskje oppførte deg litt følelsesladet, og kommer nå med saklige argumenter. Det skal du ha! Da kommer man kanskje noen vei i en diskusjon...

  6. LOL

     

    Tar kortversjonen:

     

    Sander; Sorry, jeg mente ikke "alle" som har uttalt seg, men veldig mange... (uttrykte meg muligens ikke helt presis der)

     

    Nå setter du også igang et personangrep Sander. Kanskje vi heller skulle diskutere sak? Hva gjør du her nå da Sander? Fyrer hele "flightsimgjengen" opp mot meg på grunnlag av en annen diskusjon? Da er du vel isåfall ikke bedre enn meg da? (selv om jeg står for det jeg sa i NA kritikken min. Endel her har tydeligvis problemer med å bli motsagt) Det er vel sånn man gjør det når man kommer til kort antar jeg...

     

    Mine data:

    Jeg har jobbet 5 år i flyvåpnet (wing-ops 335skv), har fløyet seilfly i 10 år (instruktør var jeg og), jeg var flygeleder assistent i 3 år, og de siste 15 år har jeg vært flygeleder (Rygge TWR, Bodø ACC, Oslo ACC og Oslo Approach (Fornebu og Gardermoen). Jeg er også simulator instruktør. Jeg har en del kursing i div. safety ting, OJT kursing, CRM etc.) Jeg har også noen tusen timer på "klappsete" på all verdens flytyper (mil og sivil)

     

    Ja du er sikkert veldig flink..

     

    Så dokumenterer du helt soleklart at du er på bærtur....

     

    Når fagfolk forsøker å argumentere mot deg, så blir du også indignert, og hevder at vi (les meg) nekter deg retten til å ha en mening, og at dette er "politistat" metoder.....lol

     

    Det er jo det jeg har sagt hele tiden, at det jeg sier er mine meninger? Dere prøver å slå ihjel argumentene mine med at dere er fagfolk, det alene holder ikke..

     

    så er i alle fall det politiske liv, og oppegående journalister blitt meget klar over at noe alvorlig er galt innen luftfarten i dag.

     

    Ja det er vi enige i. Hvor problemet ligger derimot, tror jeg ikke vi kommer til å bli enige i heller ""

     

    For de som er i tvil, eller som ikke skjønner bedre; Det jeg skriver i postene mine; er mine meninger. Når jeg sier det var en aksjon, så er det fordi jeg mener det.

     

    Mads Inge; Det var en vesentlig del av flygerlederbestanden ihvertfall.. Jeg er en/1 sjåfør, av endel tusen. Å si at jeg representerer hele sjåførbestanden blir vel heller latterlig ""

     

    Om dere flygerledere som diskuterer her, hadde klart å holde dere til sak, ikke person, hadde vært positivt. Dere understreker jo bare hvordan dere tenker når dere diskuterer nå. Hvilken tankegang som råder..

     

    Min mening er; flott at dere fikk dere en smell (i media), ingen sympati fra denne kanten; ihvertfall ikke etter det dere presterer her. Håper dere er sterke nok til å høre det; og ta det for det det er; en persons oppriktige mening i en offentlig debatt.

  7. Du vet fortsatt ikke hva slags bakgrunn jeg har Jørgen. Og jeg uttaler meg ikke på bakgrunn av jeg vet bedre enn deg. Jeg slår deg ikke i hodet med hvor mange bøker jeg har lest el.lignende. Det trodde jeg at jeg hadde gjort helt klart.

     

    Så hade han haft mer insikt i psykologi hade han aldrig svarat att hans psyke inte påverkas av stress. Det är nämligen omöjligt. Det är som att säga att han kan levitera (sväva med tankens kraft). Det är också omöjligt.

     

    Psykologer har uttalt seg siste uken, og "blåst i nesa" av flygerledernes argument..

     

    Det du skriver nærmer seg personlige angrep, du mister jo all troverdighet når du begynner på den måten. Vært fint om du kunne holdt deg til saken; prøve å holde dine følelser om hva du synes om meg under kontroll. Jeg begynner jo å forstå at ikke du kan sette deg inn i en situasjon hvor følelser "skyves til side". (Det siste kan vel kalles personlig angrep, men er et svar på hva Jørgen Toll kaller meg her)

     

    Spørsmålet er; du skulle jo ignorere meg, og mine argumenter. De fortjente jo ikke no seriøst svar. Synes jeg kan skimte et av mine argumenter i din siste post her.

     

    Kan vi ikke stole på at det du skriver er sant Jørgen?

  8. Geir;

     

    Neida, det er ikke umulig...men å slå hjel argumenter med "jeg kan mer om dette enn deg", synes jeg ikke hører hjemme i noen diskusjon egentlig. Før han isåfall absolutt må briljere med hans egen faktakunnskap på denne måten, bør han vite endel om min bakgrunn også, synes du ikke?

     

  9. Du förtjänar inte seriösa svar, Rune.

     

    Jeg lar den siste posten din snakke for seg selv.

     

    Jeg har diskutert og kommet med saklige argumenter hele veien. Jeg sier ikke dette for å krangle, jeg er grunnleggende uenig med mye av det du sier. OG jeg blir ikke mer enig av en "jeg vet bedre enn deg" holdning, det gjør ingen. Det burde du vite, du som påberoper deg "ekspertstatus" innen psykologi. For når du slipper opp for argument, kommer du jo med; jeg vet bedre enn deg.

     

    Synes vi kunne lagt sånt igjen i barnehagen.

  10. Jag kan uppenbarligen inte en skit.

     

    Joda, det kan du helt sikkert. Problemet er bare at du tror du vet du kan så mye mer enn alle andre om bl.a. psykologi. Jeg kan være utdannet psykolog for alt det du vet..uansett hadde jeg ikke dratt frem det som et argument i seg selv. Det er problemet med deg her.

     

    Du sier at jeg uttaler meg om yrkessgrupper jeg ikke har greie på? Vel, du vet tydeligvis hvordan det er å være buss-sjåfør, ambulansesjåfør, osv. For du sier jo at det ikke kan "måle" seg med det dere driver med. Hva vet du om det, du har ikke grunnlag for å uttale deg om det du..ifølge din "logikk" da selvf... (men du har vel vært alle disse tingene også du)

     

     

    Nej, du och Supermann hade inte det! Fantastiskt vilket psyke du (tror) du har!

     

    Nå er Jørgen Toll en ekspert på hvilken psyke jeg har også nå ""

     

    For en figur!

     

    ""

  11. Det Jørgen Toll ikke forstår, er at jeg ikke uttaler meg om flysikkerhet eller flyging. Men på grunnlag av det å være menneske og få en slik beskjed. Jeg hadde nemlig ikke blitt berørt av en sånn beskjed, jeg klarer å legge slikt "på hylla". Synd vi ikke har flygerledere som innehar den egenskapen isåfall....jeg har et par uttrykk som passer på deg også Jørgen, men de lar jeg ligge her ""

     

    Men om jeg har noe å si om det faglige innen flyging/flysikkerhet gjør jeg det også om jeg føler for det..og lar ikke "bedrevitere" som Jørgen og Sander stoppe meg "" (selv om de helt sikkert kan mer fakta enn meg på området)

×
×
  • Opprett ny...