Gå til innhold

Joakim A. Wesetrud

Members
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Joakim A. Wesetrud

  1. Men klarer du å komme opp i samme høyde som observatoriet da? Jeg har prøvd flere ganger, men det virker nesten som at det er en slags sperre som hindrer flyet i å komme høyere opp.
  2. Opprinnelig postet av Jørgen Bertheussen: quote: Ghost town?? Hvor er det? Jeg har prøvd å flydd opp til observatoriet langt opp i åsen på tredje-øya, men har ikke klart å kommet så høyt opp. Du er absolutt på sporet av det, men jeg tror ikke det går ann å fly så høyt at man kan fly over observatoriet( noen som har kommet opp?), derfor må du heller fly langs øya, bak fjellet. Etter en stund så burde du finne en liten by med noen få biler i. Det er ikke mye som skjer der, men verdt en tur alikenvel. Den burde være der hvis det er det samme map'et som på Ps2
  3. Jeg tror rekorden min er rundt 500 sekunder et sted, da har jeg ikke giddet å fly lenger. Som Jørgen sier så er det bare å trykke nedover ganske ofte, siden flyet av seg selv prøver å øke pitchen som igjen resulterer i stall. Med andre ord så er det fart som er nøkkelen. Og så må man passe på å ikke fly over noen uniqe jumps da mister man helt kontrollen. Det som virkelig er vanskelig er pene landinger, jeg prøvde en hel dag før jeg i det hele tatt klarte å lande med den riktige siden ned. Noen som har funnet ghost town da ?
  4. ICAO kodene for de flyplassene jeg fant i readme fila til NA7 ENDU -Bardufoss ENBR -Bergen/Flesland ENBD -Bodø ---- -Bjorli ENBN -Brønnøysund ---- -Dokka ENEG -Eggemoen ENEV -Evenes ---- -Frya ---- -Gossen ENHA -Hamar ENHD -Haugesund/Karmøy ENHS -Hokksund ENJB -Jarlsberg ENKR -Kirkenes ENKB -Kristiansund/Kvernberget ENCN -Kristiansand/Kjevik ENLK -Leknes ENLI -Lista ---- -Meråker/Øyan ENML -Molde/Årø ENNK -Narvik/Framnes ENNO -Notodden ENOP -Oppdal ENGM -Oslo/Gardermoen ---- -Oslo/Fornebu( nedlagt flyplass ) ---- -Rakkestad ---- -Reinsvoll ENSD -Sandane ENTO -Sandefjord/Torp ENSG -Sogndal ENZV -Stavanger/Sola ---- -Sunndal/Vinnu ENSH -Svolvær/Helle ENSR -Sørkjosen ENTC -Tromsø ENVR -Trondheim/Værnes ENVD -Vadsø ENSS -Vardø/Svartnes ENBM -Bømoen -------------------------------------------------- Hva med å legge disse inn? jeg tenker på slik at vi kan bruke dem i GPS ENEK -Ekofisk ENBJ -Bjørnøya ENFO -Forus ENGA -Gullfaks A ENGC -Gullfaks C ENOA -Oseberg A ENSF -Statfjord A ENVR -Værøy heliport
  5. [image]images/icons/frown.gif" border="0[/image] Ja ja, da får jeg vel finne på noe annet på flyturen til usa til sommeren da. Hadde vært kult å sitti og hørt på hva pilotene sier. Takk for raskt svar!
  6. 1. Er det noen som vet hva man må gjøre for å bruke en flyscanner lovlig? 2. Hva må man gjøre for å lovlig ha med seg en flyscanner i ett passasjer fly?
  7. Jeg er uenig i den teorien som er nevnt et stykke over her, om at det bare er å låse inne tilfeldige folk inne i et rom så blir de og hekta på FS. De fleste ville nok fly acro, kræsje og leke "cowboy" , men de holder ikke ut i lengden, de har misforstått hele greia, det er nemlig ikke der utfordringene ligger. Dette er ikke noe for alle og enhver. Hvis du er skikkelig seriøs så blir det til en livsstil, mener nå jeg.
  8. Kan man få sirklingslys til fs2002? Jeg fant det en gang til fs98 ,men det fungerer vel kanskje ikke like bra.
  9. quote: opprinnelig postet av Morten Mevik: Har et annet problem jeg: jeg har brukernavn morten på GC og da jeg og LNOMS var logga på fikk jeg etter en stund "modemhavari" og min internettforbindelse ble brutt, og nå får jeg ikke logga meg ut eller inn som morten. Det skjedde med meg også kanskje det var noe feil med internett? quote: Opprinnelig postet av Dag Johansen: Mener du at den patcer gang etter gang slik at du ikke kommer inn i det hele tatt? Ja det er akkurat det han mener, det problemet skjedde omtrent samtidig som det problemet ovenfor,vi prøvde å reinstallere det og restarte maskin og alt men den bare patchet seg gang på gang.
  10. Hei Knut Einar Jeg tror den skal fungere nå, har iallefall tømt postboksen God jul Wings_of_Jaw@hotmail.com
  11. Hei Knut Einar Kunne du være så snill og sende de kartene til meg og?
  12. Så et russisk satelittbilde av groom lake en gang. Når jeg så satt med USAF en gang og studerte kartet fikk jeg meg litt av en overaskelse, jeg så noe som lignet VELDIG på det satelitt bilde. Jeg prøvde å lande der ,men det gikk dårlig. Der var det like øde som det det antageligvis er i virkeligheten i dag.
  13. Jeg har nettop begynt med modellflyging, har en gammel blue føniks, den tåler litt av vært... Var oppe i noe som må ha vært en storm eller noe sånt her om dagen, iallefall var vinden sterk nok til å knekke av hele hale roret! Hjem å mekke.
×
×
  • Opprett ny...