Gå til innhold

Lars Petter Riis

Members
  • Innholdsteller

    71
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Lars Petter Riis

  1. AeroFly Professional skal visst vere mye bedre enn Realflight Fof bilder se her: http://www.aerofly.com/degallery.html
  2. Da er denne mye bedre og helt gratis http://www.tmfk.net/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=getit&lid=5
  3. Ikke kjøp deg en trainer..De er faktisk mye enklere å fly et 3D fly.Der er de kun rorutslag som skiller de fra en trainer.De vil si at du kan bare øke rorutslag etter som du blir bedre til å fly.Send meg en mail på LAR-RII@ONLINE.NO Så skal jeg anbefale noen billige å bra fly til deg.
  4. Arti når den starter opp..med hjelp av 2 svære luft slanger.Dem blir kopla av ved 40000rpm.En sinnsyk lyd når dem tar av:)
  5. Neida..bare en liten historie om at de kan vere ålrait å vere i millitæret.spesielt visst en er flyinteresert:) hvor mangen av dere er de som har sittet en en F4 Phantom:)
  6. Husker da jeg var i millitæret i 1999/2000..var da på sola flystasjon..var så heldig å få vere med på flyøvelsen(var stasjonert på elektronikk avdelingen hadde da angang til alt:)Tok en hel film av alle flyene som var der..blant annet av meg sittende i copit på F16 og Phantom..desverre hadde jeg innbrudd hos meg etter jeg kom hjem(forsatt forbanna over de)Hadde utroli mangen fine bilder av alle flyene..Blant annet av en Mig 21. MVH Lars Petter som til daglig flyr (modell)Cap 21 og bygger en P47 Thunderbolt.
  7. får ikek til å legge in call signet mitt i sb..hva gjør jeg?
  8. Noen som kan forklare meg hva squawbox er for noe?
  9. Hvor og når var du droneflyger?har en del kamerater og slekt som har vert droneflyger..har faktisk prøvd den selv [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image] "i rather push an Alfa then drive a Golf"
×
×
  • Opprett ny...